Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyaralás alatt vacsora? Mit...

Nyaralás alatt vacsora? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval általában az étrendem ez: reggelire müzli, ebédre ami van és vacsorára saláta. Kenyeret meg cukrozott üdítőket nem szoktam inni. Reggelente pedig biciklizek még az evés előtt 1 órát. Már hónapok óta próbálok jó alakot elérni, és már egész jól haladok, de anyáék kitalálták, hogy a nyaralás alatt ezt nem folytathatom, mert hogy ez már túlzás. De miért lenne túlzás? Azt akarják, hogy vacsorára velük egyek, például pörköltet meg paprikás krumplit meg ilyeneket. És nem engedik, hogy salátát egyek vacsira, tehát már próbáltam beszélni velük, de nem. Szerintetek mit csináljak? Nem szeretnék visszahízni.

16/L

2010. júl. 10. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, átérzem, miről beszélsz. Én négy és fél évig anorexiás voltam. Minden évben mentünk nyaralni, ahol a vacsora rendszerint későn is volt és ráadásul 3 fogásos is... Az első tészta, aztán hús végül pedig a desszert. Rettegtem az evéstől, de mivel nagyon finom volt és mivel este 8-1/2 9-re megéheztem, ezért többnyire lecsúszott mindhárom fogás... 170cm-hez 38kg társult ekkoriban. Egy hét ilyen étkezés (+ reggelire is svédasztal volt) és mire hazajöttünk 37kg-t mutatott a mérleg. Nyilván a mozgásnak is betudható volt és annak is, hogy le volt gyengülve a szervezetem.

De nem ez a lényeg, hanem, hogy egy évben egyszer mentek nyaralni. Szerintem értékeld át a dolgokat (én is ezt tettem) és vedd észre, hogy az evés nem csak a hízásról szól. Az evés igenis örömforrás és találd meg az örömet abban, hogy mondjuk amíg nyaraltok, a szüleiddel együtt elfogyasztod anyukád főztjét. Hidd el, hogy a világon semmi bajod nem lesz tőle. És ha mozogsz is, akkor pedig főleg nem... Gondold végig és jó nyaralást!

Sz.

2010. júl. 10. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

vegyél a zsebpénzedből most még egy-két csomag pufirizst és egyél vascorára fele ezt fele normális kaját

én is így csináltam nyaralás alatt semmit se híztam

amúgy meg ne ezen kattogj h jaj hízno fogok mert akkor tényelg hízni fogsz

és gondolom nyaralás alatt azért sokat mozogtok

Off: az utolsónak ez nagyon durva:S:S bocsi de csoda h még élsz

2010. júl. 10. 20:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, most már így visszaolvasva szerintem túlzásba vittem tényleg, mert hát ez csak egy hét. Amúgy én nem vagyok anorexiás, eszek rendesen :) De azért köszönöm a választ, érzem h picit túlzásba vittem. :)
2010. júl. 10. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!