154cm 68kg vagyok pár kilót leszeretnék adni de csak 8napom van rá, mert táborba megyek, mit tudok tenni, hogy gyorsabban menjenek a kilók, de gyorsan?
Lehet sportoló a lány és hogy beleférjen a súlycsoportjába le kell adjon pár kilót. A sportolók ilyenkor szaunáznak, nem esznek és vizet is csak mértékkel isznak.
Nos, most hogy realizáltuk benned, hogy mekkora butaság is a kérdésed kérdezek én. Miért akarsz pár kilót leadni a táborig? Mi lesz utána?
Utolsó! A léböjtkúra célja nem a fogyókúra. Ez egy életmódtábor volt, és azért volt ott orvos, mert ezeket a drasztikus kúrákat célszerű orvosi felügyelettel végezni.
Pusztán a súly alapján hogyan állapítod meg, hogy valaki nem kövér? Csak mert magasságot nem írtam hozzá ...
Teszem azt, ha 150 cm lennék, akkor a 65 kilóval 29 lenne a BMI-m, ami bizony túlsúlyt jelent.
Kicsit tájékozódj, mielőtt okoskodsz...
Én 5 nap alatt fogytam 4,5 kilót, egy táborban ahol NEM éheztettek.Ettem mindent ugy ahogy máskor,de napi 5km-t sétáltam, minden nap úsztam, szóval sportoltam.Mikor hazajottem a taborbol, nem ismertek ram.És nem jött vissza,itthon tovább fogyóztam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!