13/L vagyok. Leszeretnék fogyni hogyan lehet minél gyorsabban? (lent több információ)
Leggyorsabban úgy fogysz, ha koplalsz vagy hányatod magad vagy levágod valamelyik végtagodat. Persze csak saját felelősségre. De a hatalmas stressz is pillanatok alatt megteszi a hatását.
Viccen kívül, ha eleget mozogsz, akkor annyit ehetsz, amennyi jól esik, úgyis le fogsz fogyni. A normális, rendszeres táplálkozás felgyorsítja anyagcserét. A gyors anyagcsere pedig az egészséges testsúly elérésének alapja.
Ajánlom a reformkonyhát:
NO
- cukor
- hús
- fehér lisztből készült cuccok
- tej és állati eredetű termékek.
YES
- zöldségek
- gyümölcsök
- magvak, müzli jellegű cuccok
Három hét alatt húsz kilót fogytam, eltűntek a pattanásaim, a hajam már nem volt zsíros, és fittebb lettem. És az orvosom is azt mondta, h makk egészséges vagyok.
Nem sportoltam, ki sem mozdultam otthonról.
Mindjárt jönnek a szkeptikusok, és megmondják, hogy ez mennyire "egészségtelen", de így élek több, mint 4 éve, és jobban érzem magam, mint valaha!
Sok sikert ;)
Trish
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!