Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket kellene ennem?

Miket kellene ennem?

Figyelt kérdés

Sosem figyeltem oda az étkezésemre és soha nem is sportoltam rendszeresen, én nem is érzem, hogy bármiféle változás történt volna az életmódomban. Szerintem semmivel sem eszem többet vagy egészségtelenebbül, mint korábban és nem is mozgok kevesebbet, viszont mégis híztam és állandóan azt érzem, hogy fel vagyok puffadva.

Tegnap pl. gyümölcslevest, rakott karfiolt és dinnyét ettem, illetve mentes vizet ittam. Eddig ma is dinnyét és rakott karfiolt ettem... Persze, szoktam enni édességet, süteményt, joghurtot, kekszet stb. is, mert szeretem, viszont ez csak nasi alkalmanként és egyáltalán nem eszem kilószámra napi szinten. Szóval szerintem egyáltalán nem zabálom magamat tele, viszont mégis kövér vagyok. Mit kellene csinálnom? Sportolni nem sportoltam soha, mert nem létezik olyan mozgásforma, amit nem gyűlölnék teljes szívemből, szóval ez mondhatni ki van zárva.

2019. júl. 3. 15:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 20 éves vagyok, már ezen is gondolkoztam, hogy esetleg itt a bibi, hogy ami tiniként oké volt az ma már nem az...de nem tudom, még mindig fiatal vagyok.
2019. júl. 3. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Aki fogyni akar, annak nem ennie kell valamit, hanem éppen az ellenkezőjét kellene cselekednie.
2019. júl. 3. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Eloszor vezetni kéne egy etkezesi naplot 1-2 hetig. Mindent leirni amit megeszel es megiszol. Ez fog szembesiteni teged, hogy igenis rosszul eszel. Meglatod majd, hogy min kéne változtatni. Fogyas 70-80%-ban az etkezesen mulik, de formas, jo alakot edzessel tudsz elérni.Ha edzes nelkul fogsz le nagyobb az eselye(nem minden esetben) a jojo efektusnak is utana, amivel a duplajat is vissza hizhatod, mint amit leadtal. Döntsd el, hogy mi a fontosabb az egeszseged es a kinézeted, vagy az étel és a lustaság
2019. júl. 3. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
De mit jelent az, hogy rosszul enni? Ezt nem értem. Mert szerintem az semmivel sem jobb, ha pl. mindent megvonok magamtól, mert azt úgysem bírnám hosszútávon, így mindent eszek, tök átlagosan étkezem. Eszek leveseket, húsokat, salátát, főzelékeket, tésztákat, gyümölcsöt, zöldséget, tojást, édességet stb., mindenfélét, de semmit sem zabálok két pofára. Kenyeret például egyáltalán nem is eszem, mert sosem szerettem, péksüteményeket sem, cukros löttyöket sem. Sportolni nem sportolok rendszeresen, de pl. mindenhová gyalog járok minden nap, lépcsőzőm, mert nincsen más lehetőségem.
2019. júl. 3. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindent megvonni magadtól, csak tudatosan taplalkozni. Biztosan nem attol hiztal meg, hogy normálisan, elegendő mennyiseget eszel, hanem mert tobbet eszel a kelletenel.
2019. júl. 3. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!