Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit fogytam?

Szerintetek mennyit fogytam?

Figyelt kérdés

A baloldali kép 2009 augusztusában, a jobboldali 2010 májusában készült.

[link]

2010. júl. 9. 20:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudnám megtippelni, hogy most mennyi vagy, de az biztos, hogy nem vagy kövér. Egy kis sportot szerintem iktass még be (illetve ne hagyd abba), de most jól nézel ki.
2010. júl. 10. 12:45
 12/18 anonim válasza:
Hogy csináltad?
2010. júl. 11. 19:58
 13/18 anonim ***** válasza:
nagyon szépen lefogytál, gratulálok az eredményhez és a kitartásodhoz is. csak ezek után ne hagyd, hogy "visszakússzanak" rád a kilók! és ha tudsz, akkor lassan majd esetleg kezdj el picit gyúrni, hogy izmosodj. :) (mondjuk azt nem tudom, mennyi idős vagy.)
2010. júl. 11. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
nem eleget még
2010. júl. 11. 20:38
 15/18 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és bármilyen hihetetlen úgy sikerült lefogynom, hogy ugyanúgy ettem mindent ahogy azelőtt, viszont elkezdtem edzőterembe járni.Persze nem súlyzós edzéseket tartottam, hanem sima aerob edzéseket.Valószínű azért volt ilyen lassú a fogyás, mert ugyanúgy táplálkoztam, de már 2 hónapja nem eszem cukros/tésztás ételeket és az adagot is csökkentettem.Sokkal gyorsabban fogyok.Most -17 nél tartok:)
2010. júl. 11. 21:36
 16/18 A kérdező kommentje:
jah és a célom -24 kg,és igen szerintem sem fogytam még eleget kedves utolsó
2010. júl. 11. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
ha gyútrál volna előrébb lennél.
2010. júl. 11. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:

(a 20:25-ös válaszoló vagyok)

azt elfelejtettem írni az előzőbe, hogy igazából ezek a kilók elég csalókák, ugyanis biztos (főleg így, hogy írtad, hogy aerob edzést csinálsz) izmot is szedtél fel. emellett pedig azt mondják, a heti 0,5kg lenne a normális, amit fogyunk (az csak havi 2kg), úgyhogy ehhez képest jól állsz.

én is fogyózom, és ugyanúgy megeszek mindent, csak nem eszek annyit például az ebédemből, mint azelőtt, és ugye kerülöm a sok édességet, chipset, esti kajálásokat, meg több zöldséget és gyümölcsöt eszek.

írod, hogy kiiktattad most már a cukros kajákat az étrendedből, ami jó, de azért heti 1x egy kis édességet nyugodtan megengedhetsz magadnak, ha esetleg emgkívánod. ne vond meg magadtól teljesen ezeket az "élvezeteket". :)

2010. júl. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!