Miért fogyókúrázunk állandóan, miért nem eszünk egyszerűen egészségesen és mozgunk rendszeresen? Nekem az utóbbi jobban bejött, de miért nem csinálja így mindenki?
Szerintem aki egészséges, tehát nem szervi/egészségügyi okok miatt hízott meg vagy nem tud lefogyni, annak elég lenne, ha pusztán helyesen étkezne és rendszeresen mozogna, máris megtörténne a "csoda", persze csak lassan, nem 2hét alatt 10 kiló és hasonlók, sőt könnyen be tudná tartani, hiszen életmódot váltott és nem fogyókúrázik és ha ehhez igazodik a későbbiekben is, akkor egészséges is marad.
Én így gondoltam, ezért 6 hónapja felhagytam a "fogyókúrával" a szó klasszikus értelmében és semmi különöset nem csináltam, csak figyeltem az egészséges étkezésre és a testmozgásra. 170 centi vagyok és fél éve 96 kiló voltam. Most 74 kiló vagyok és még hátravan jópár, de közben nagyon jólérzem magam.
Szóval bocsánat a bőbeszédűségemért, de miért csinálnak az emberek ilyen-olyan csodaizéket, miközben valószínűleg az egészségüknek is ártanak? Tudom, hogy gyors eredményt szeretnénk, de csak távolabb kerülünk a céltól és így még tovább tart. Ha elfogadnánk, hogy ez időbe telik, akkor "egyszerű" lenne, nem?
Mert sokan valójában nem is akarnak lefogyni, csak 1-1 alkalomra "jól" kinézni, ezért adnak neki 1-2-3 hetet sok kérdésben. Valamint szidják a vékony lányokat, anorexiás, botsáska stb. Szeretnek kövérek lenni.
Neked viszont sok sikert! A te eredményeid biztosan tartósak lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!