Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok 81 kg es 165cm,igen van sok felesleg de ezzel eddig nem torodtem mostanaig, eddig jol ereztem magam a boromben mert rengeteg baratom van senki sem bantott es igy nem is igazan gondolkoztam azon hogy meg kene valtoznom, de most nagyon nem tetszik amit latok es nem szeretnem hogy az egeszsegem is ramenjen, szoval a kerdest kifejtve az lenne a kerdesem hogy hogyan kene ennem es hogyan/mit kene sportolnom ahhoz hogy lemenjenek rolam a kilok viszonylag gyorsabban, szoval kb. 1, 1.5 ev alatt szeretnem elerni az idealis sulyt (heti 2x min. 2 orat szoktam teniszezni szoval szerintem az etkezessel vannak a problemaim es megteszek mindent hogy sikeruljon elhagyni minden rossz dolgot, eddig a feher kenyeret es a chipset sikerult teljesen kizarni az eletembol de ez az en esetemben nem szamit semmit) nincsenek kifogasaim, tenyleg megprobalok kuzdeni a celomert, eddig nagyon lusta voltam most pedig ilyen nagy sulyfelesleggel nemigazan tudom mit kene tennem
2019. jún. 28. 02:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az is segit, ha megtudod oldani, hogy a tenisz mellett setalva menj suliba, vagy kerekparral. Ha nem, akkor iktass be napi fel-egy ora setat. A tenisz meg nagyon jo! Evesben arra figyelj, hogy a reggeli ne maradjon ki, megha csak csipegetsz is. Napi ötször egyel, tizorai uzsonna lehetöleg gyümölcs, vagy joghurt legyen. Este lefekves elött 2 oraval nehezet semmikeppen se egyel, nem azert, mert jobban hizol, hanem az alvasod nem lesz olyan jo es az is befolyasolja a fogyast. A rendszeresseg a lenyeg, mind a sportban, mind a taplalkozasban. Es meg annyit, hogy ne tüzz ki tul elerhetetlen celokat es ne görcsölj ra, ha lesznek olyan idöszakok, amikor nem fogysz tovabb!
2019. jún. 28. 08:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Mindig gyalog jarok suliba

Koszonom:)

2019. jún. 28. 11:07
 3/3 anonim válasza:
Kaloriaszamlalassal. Állíts be napi 1400-1500 kalóriát. Próbáld meg betartani, hogy nem léped túl. Keress egy barátnőt. Akivel együtt elkezdtek fogyizni esetleg. Egyébként 81 kg tényleg nagyon sok. De még annyira fiatal vagyok, hogy ilyenkor a bőröd sokkal könnyebben reagál, mint mondjuk 40 évesen. 1200 kal alá ne menj. Próbáld ki a kaliriabazis.hu-t.
2019. jún. 28. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!