Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a 12 éves...

Hogyan segítsek a 12 éves barátnőmön? Hogy Tudna lefogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A 12 éves barátnőm 160 cm és 70 kg. Nagyon szeretne lefogyni, és tőlem kér tanácsot. Csak olyat szeretnék neki tanácsolni amitől nem lehet semmi baja, amiben nem éheztetné magát. Én is 12 éves vagyok ugyan úgy 160 cm 44 kg. Én sem vagyok nádszál, de a bárátnőm szeretne olyan alakot mint ami nekem van. Olyan válaszokat szeretnék, amivel nem éhezteti magát,nem koplal. Fontos lenne számára hogy valamivel gyorsabbítsa a súlyleadást

Bár hiába mondom neki hogy felesleges. Keresgéltem neki minden félét, de nem tudom melyik a jó. Sportol, vízilabdázik heti 4 alkalommal 2 órát. Sportos de teltebb nálam, bár szerintem annak ellenére szebb...

2019. jún. 22. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki te hogyan csináltad!
2019. jún. 22. 06:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sosem kellett lefogynom, sosem voltam a normálnál több. Ezért nem tudom hogy segítsek neki.
2019. jún. 22. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nezze meg a fitten egesz evben kollyval fb csoportot. Ott pl talal majd cikkeket hogy mibol all az egeszseges etrend, meg ki kene szamolnia a kaloriakeretet.
2019. jún. 22. 10:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!
2019. jún. 22. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A vizilabda nagyon intenziv sport! Szerintem a "túlsúly" nagy része izom rajta. Egyébként igy a BMI-je 27, és ez az érték 20-25 kozott a legjobb tehat 27 nem vész. A te értéked ezzel szemben 17, ami meg kicsit talán kevés is, de ez még 12 évesen egyik se problémás. Fiatalok vagytok még minden féle dietahoz, ha egeszsegesen szeretnetek enni es kovetni hogyan táplálkoztok toltsetek le a yazio alkalmazast, oda minog beirjatok hogy mit esztek meg jo szorakozas is hogy latjatok a láthatatlan kaloriakat es tapanyag tartalmat :)
2019. jún. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!