Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb mennyire hizlal a tojasrant...

Kb mennyire hizlal a tojasrantotta?

Figyelt kérdés

Siman szoktam, se olaj a tojas ala se hagyma.

Tobbnyire 4 tojast szoktam csinalni 3-4 orakor.

Melle paradicsom, eros paprika, ujhagyma (neha megreszelem egy kis sajttal, vagy apro kockara vagom es a vegen amikor mar a tanyeron a tojas hozzakeverem.

Ez a kombo hizlal? Illetve 3-4 fele lehet ilyet enni? Mennyi kaloria lehet ez?

2019. jún. 25. 16:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani, hogy hízlal-e. Ez csak egy étkezés, gyanítom nem egyszer eszel egy nap és az energiaigényeded se ismerjük.

Ha mégis csak egyszer eszel, akkor ez vészesen kevés kalória és az arányok se jók, mert hiányzik a szénhidrát.

2019. júl. 25. 03:44
 22/22 A kérdező kommentje:

A csaladanyasagot ugy ertettem, hogy mig egyedul voltam csak azt vettem amit en akartam.

Mostmar azert csak megfoz az ember, de se a fiamnak sem pedig a ferjemnek nincs inyere a kaloriaszegeny etelek es nem is varom el... Innentol jon az hogy foz az ember, kostol kozben, megkivanja..

Vagy nem hagynam ki az egyutt fagyizasokat.

Ezert sem szamolgatom a kaloriakat, csak igy amblock erdekelt a dolog h ha megis ugy adodna hogy egy heten 4-5 nap tojassal etkeznek, rantotta(zsiradek nelkul), fott tojassal akkor az "valamivel egezssegesebb" e mint h ha mindennap porkoltet ennek nokedlival

2019. júl. 26. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!