Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb mennyire hizlal a tojasrant...

Kb mennyire hizlal a tojasrantotta?

Figyelt kérdés

Siman szoktam, se olaj a tojas ala se hagyma.

Tobbnyire 4 tojast szoktam csinalni 3-4 orakor.

Melle paradicsom, eros paprika, ujhagyma (neha megreszelem egy kis sajttal, vagy apro kockara vagom es a vegen amikor mar a tanyeron a tojas hozzakeverem.

Ez a kombo hizlal? Illetve 3-4 fele lehet ilyet enni? Mennyi kaloria lehet ez?

2019. jún. 25. 16:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kb. semennyire. Feltéve ha nem eszel hozzá szénhidrátot.
2019. jún. 28. 23:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Nemszoktam csak zoldseget
2019. jún. 29. 23:51
 13/22 anonim ***** válasza:

A nem eszel hozzá szénhidrátot buta válasz. A tápanyagnak jelentős része szénhidrát kell legyen.

A kérdésben levők mindegyikében van valamennyi, de nem elegendő.

Kérdező! Újra megkérdem: egy csomó linked adtam neked, amelyek segítségével ki tudod pontosan számolni, mennyi szénhidrát van ebben a se íze, se bűze kajában.

Natúr rántotta nem valami finom. Sót legalább teszel bele?

Sajt sokféle van, azt nem írod, milyent használsz.

A zsírtartalmuk nagyon magas. És ez is számít.

A linkek segítségével bevitt kalóriákat tudsz számolni.

Nyugtass meg egyébként, hogy nem fogyózól! A fogyóKÚRA értelmetlen. Az ideális súly eléréséhez és megtartásához semmiféle kúra nem megfelelő. Egész életen át nem lehet megvonni magadtól mindent, ami jó.

2019. jún. 30. 07:33
 14/22 A kérdező kommentje:

Alkalmazom a linkeket mar 😁 igen, azert egy csipet sot teszek bele.

Trapista sajtot szoktam bele tenni, kis kockara vagva.

Ma is ugy ettem sajttal, ujhagymaval paradicsommal es kukoricaval nagyon laktato (lehet h a 2 paradicsom miatt)

Nemigazan fogyozok, inkabb egeszsegesebb akarok lenni..ost raalltam a ramtottara mert ehhez jolesik a zoldseg, idaig szendvicshez ettem de mivel most kerulom a kenyeret ez van 😁😁

2019. jún. 30. 14:01
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

3-4 tojás trappista sajttal brutális zsírmennyiség

1 sárgája kb. 4 gr zsír (lehet több is, ha nagy)

3X4 = 12

30 gramm trappista sajt: 8 gr zsír

Ez már 20 gramm zsír!

A napi ajánlott mennyiség kb. 30 gr

Szóval jó kis hízókúra.

2019. júl. 17. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:

"A napi ajánlott mennyiség kb. 30 gr"

Jó nagy hülyeséget írtál.

2019. júl. 18. 07:41
 17/22 anonim ***** válasza:
16 miért is hülyeség? Nézz meg bármilyen orvosi vagy táplálkozással foglalkozó oldalt. A WHO napi 30-50 grammban adja meg, de gondolom a kérdező nem 100 kilós, fizikai munkát végző férfi. Alapvetően 0,5-0,7 gr zsírt ajánlott fogyasztani testsúlykilógrammonként, különben elzsírosodik a szervezet
2019. júl. 18. 08:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Kb kitapasztaltam h mit hogy, azert szamolni nem szeretnem mar a kaloriakat.

Csaladanyakent nehez is lenne nekem.

A rantotta azert meg napuszinten megy,

Csak kivancsi voltam h azert napi 4-5 tojas elfogyasztasa nem olyan zsir mennyiseg mint ha 4 rantotthust ennek😁

Mar sok etelt ugy eszek hogy amihez idaig kenyeret ettem ahhhoz most 2 tojasbol rantottat vagy 2 fott tojast.

Virslit, parizsit, akar porkoltet is ugy eszem..

2019. júl. 24. 23:08
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
A családanyaságnak mi köze a kalóriaszámoláshoz? Nem rétem. Applikációt le tudsz tölteni, meg mérleged van gondolom. Amiket felsoroltál, virsli, párizsi, szemét kaják, lényegében kukába valók, nem az emberi szervezetbe. Ha oda szeretnél figyelni magadra, ne egyél ilyeneket. Párizsi helyett pl. pulykasonka. Sok helyen van olyan, hogy 95%-os. A virslit meg simán dobd ki.
2019. júl. 24. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100 gr sertésvirsliben 21 gramm zsír van, ehhez megeszel még 2 tojásból rántottát, gondolom ahhoz is használsz zsiradékot, már a teljes napi ajánlott zsírbeviteled túllépted. Hosszú távon ez egyrészt agyon egészségtelen, másrészt ha kilókban nem is leszel több, elzsírosodik a tested, ami nem szép.
2019. júl. 24. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!