Kb mennyire hizlal a tojasrantotta?
Siman szoktam, se olaj a tojas ala se hagyma.
Tobbnyire 4 tojast szoktam csinalni 3-4 orakor.
Melle paradicsom, eros paprika, ujhagyma (neha megreszelem egy kis sajttal, vagy apro kockara vagom es a vegen amikor mar a tanyeron a tojas hozzakeverem.
Ez a kombo hizlal? Illetve 3-4 fele lehet ilyet enni? Mennyi kaloria lehet ez?
A nem eszel hozzá szénhidrátot buta válasz. A tápanyagnak jelentős része szénhidrát kell legyen.
A kérdésben levők mindegyikében van valamennyi, de nem elegendő.
Kérdező! Újra megkérdem: egy csomó linked adtam neked, amelyek segítségével ki tudod pontosan számolni, mennyi szénhidrát van ebben a se íze, se bűze kajában.
Natúr rántotta nem valami finom. Sót legalább teszel bele?
Sajt sokféle van, azt nem írod, milyent használsz.
A zsírtartalmuk nagyon magas. És ez is számít.
A linkek segítségével bevitt kalóriákat tudsz számolni.
Nyugtass meg egyébként, hogy nem fogyózól! A fogyóKÚRA értelmetlen. Az ideális súly eléréséhez és megtartásához semmiféle kúra nem megfelelő. Egész életen át nem lehet megvonni magadtól mindent, ami jó.
Alkalmazom a linkeket mar 😁 igen, azert egy csipet sot teszek bele.
Trapista sajtot szoktam bele tenni, kis kockara vagva.
Ma is ugy ettem sajttal, ujhagymaval paradicsommal es kukoricaval nagyon laktato (lehet h a 2 paradicsom miatt)
Nemigazan fogyozok, inkabb egeszsegesebb akarok lenni..ost raalltam a ramtottara mert ehhez jolesik a zoldseg, idaig szendvicshez ettem de mivel most kerulom a kenyeret ez van 😁😁
3-4 tojás trappista sajttal brutális zsírmennyiség
1 sárgája kb. 4 gr zsír (lehet több is, ha nagy)
3X4 = 12
30 gramm trappista sajt: 8 gr zsír
Ez már 20 gramm zsír!
A napi ajánlott mennyiség kb. 30 gr
Szóval jó kis hízókúra.
"A napi ajánlott mennyiség kb. 30 gr"
Jó nagy hülyeséget írtál.
Kb kitapasztaltam h mit hogy, azert szamolni nem szeretnem mar a kaloriakat.
Csaladanyakent nehez is lenne nekem.
A rantotta azert meg napuszinten megy,
Csak kivancsi voltam h azert napi 4-5 tojas elfogyasztasa nem olyan zsir mennyiseg mint ha 4 rantotthust ennek😁
Mar sok etelt ugy eszek hogy amihez idaig kenyeret ettem ahhhoz most 2 tojasbol rantottat vagy 2 fott tojast.
Virslit, parizsit, akar porkoltet is ugy eszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!