161cm és 53 kg vagyok, szóval nem vagyok kövér, de nem sima a hasam, és szeretném a fenék -comb részt feszesíteni. Tudtok-e ötletet adni arra hogy egy hét alatt ezt bár részben elérjem?
Jövő nyárra tudsz készülni. De akkor tényleg csináld meg!!
Előbb a tömegnövelésre van szükség. Tehát comb és popsifeszesítés. Izmokag kell felszedni oda.
Keress edzéseket popsira, és nézz hozzá étrendet is. Általában olyan cikkek vannak, amik egyszerre foglalkoznak a témával. Leginiább guggolás, súlyzós guggolás lesz benne.
Ez mehet 2-3-4 hónapig. Aztán utána december-januárig mehet a testzsírszázalékod csökkentése.
Szálkásító edzés és étrend kell hozzá.
Nekem a szobabicikli jött be.
Nyugodtan keress googlben, nézz szét a cikkeknél, kérdezősködj edzéssel kapcsolatos fórumokon. Vagy akár fizesd be magad edzőterembe! 🙂
Az alakformálás egy soha véget nem érő folyamat. Érdemea minél előbb elkezdeni.
Igaz , köszi :)
Talán ez alatt az egy hét alatt inkább ilyen víz-kidobásos cuccra gondoltam talán , ilyet olvastam csak nem értek hozza :)
Nem fesztivál , esküvő :)
Biknis esküvő lesz? :D
Viccet félretéve, öltözködéssel szépen lehet alakot formálni, 53 kilósan nem hiszem, hogy felöltözve látszik, hogy nem teljesen lapos a hasad. Mondjuk, ha arról van szó, hogy te vagy az ara, és nem férsz bele a menyasszonyi ruhába, akkor bizony gond van.
Nem, nem én vagyok :)
Igazából szerintem csak most jött a motiváció hogy szép az idő , lassan barnul a bőröm és ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!