Mit tegyen aki dagadt de éhes?
160 cm 77 kg nő vagyok. Kb 3 hónapja diétázok, de amúgy kb egész életemben, de 3 hónapja úgy hogy mérek is mindent.
Napi 1500 kcal-t eszek, 75 gramm fehérje, 140 gramm ch, 60 gramm zsír.
Mellé sportolok.
De állandóan éhes vagyok.
Persze a 45 kilos kolleganőim egész nap csokika, sütike, fagyika, kóla, chips, rántott hús stb-n élnek, egész nap rágnak, mégis ennyik, én meg egész életemben ezt csinálom mégis ilyen vagyok. De akármit csinálok én ezzel az 1500 kalóriával nem tudok jól lakni, éhes vagyok nem tehetek róla. Mikor egyszer megjegyeztem hogy de jó nektek hogy ennyit ehettek mi volt a válasz? "Hát fogyjál le.."
Mintha ők a nagy önmegtartóztatástól lennének 45 kilók. Én is éhes vagyok, nem csak ők...
Nem lehet az éhséget valamivel megszüntetni?
Szia!
Én kicsit kevésbé segítő választ szeretnék adni.
Gondolom te is figyelsz ezekre, de hátha olvassák.
-nagyon jó, hogy nem teljesen koplalsz mert emiatt alakul ki még több plusz kiló
-a súlyod alapján nem lehet megmondani, hogy milyen a külsőd (mindenkinek eltérő, vannak vékony ismerőseim akik többet nyomnak így is mint én pedig rajtam is van pár kg felesleg)
-jobb ha lassabban adod le a kilókat, a holtpontnál se add fel
-figyelj a menstruációdra, befolyásolják a fogyások és veszélyes
-próbálj evés helyett valami pótcselekvést
Remélem azért valakinek hasznos lesz. 😊
Az a baj hogy mindíg rossz kaját eszel, hiánya van a szervezezednek.
Normális laktató kaját egyél és nem lesz ilyen.
Én is így voltam, aztán változtattam.
Most ha megeszek 10 deka erdélyi szalonnát két szelet fehér kenyérrel meg fél liter hàzitej, nem vagyok éhes egész nap sem. Már délután 4 óra felé rákell beszélnem magam hogy csak egyek valamit .
Azelőtt meg àllandóan ettem volna a szar, tartalmatlan kajáktól.
Persze az olajat is ki űztem, csak zsírral főzök és nem vagyok állandóan éhes.
A sok tejterméktől én is éhes leszek. Ugyanis ezeknek savas környezet kell, abban emésztődnek. A sok gyomorsavtól pedig állandóan éhesnek fogod magad érezni. Egyél teljes kiőrlésű kenyeret vajjal, zöldséggel, kis sajttal esetleg. Rágj olajos magvakat,de ne estére. Csinálj rántottát zöldséggel. Esetleg avokádós pirítóst rágicsálj. Ehetsz zabkását gyümölcsökkel, finom növényi tejekkel magvakkal. Ha jól látom nem írtam egy húsos kaját sem, mivel nem szereted!
Sok sikert! És igyál mentes vizet, napi 2 litert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!