Nem vagyok túl zsíros, világ életemben sportoltam, és szerencsére teljesen egységesen oszlik el rajtam, mell, comb, fenék, kar, has..
Általában 70 kg-nál többnek senki sem gondol.
De engem zavar a kg.
Szerintetek mennyi lenne ideális?
Nagyon vékony nem szeretnék lenni.
Ja és nemrég volt császármetszésem ami után maradt egy kis kötényhasam, akkora hogy alig látható, de mivel tudom hogy van így engem zavar. Ha fogyok ez is kisebb lesz? Vagy mit csináljak vele? Nagyon undorítónak tartom.
46-54 kilót mondanék attól függően, milyen a testalkatod. Többre mész a testzsírszázalékkal. Kb. 30-ig normális. A megnyúlt bőr csak sebészeti úton orvosolható.
Igen ettől félek hogy muszáj lesz műteni. De ilyen nagyon minimálisat is műtenek?
Bár gondolom ha fizetek nyilvám azt műtenek amit akarok :D
2019. jún. 20. 15:04
3/15 anonim válasza:
#15.04 Ha képet akarsz mutatni, bikinis legyen, mert a ruha pont a rázós részeket takarja el: comb, fenék, has, derék. A TB valószínűleg nem fog finanszírozni kisebb esztétikai műtétet, de egy kérdést megér. Persze miután elérted azt a súlyt, amit szeretnél, mert ahhoz kell igazítani a hasad.
2019. jún. 20. 15:14
4/15 anonim válasza:
Sok ez a kg a 160 cm-hez es nem egeszseges, hiaba oszlik el egyenletesen. Szerintem legalabb 15-20 kg-ot fogynod kéne, mert bőven van rajtad zsír
2019. jún. 20. 15:26
5/15 anonim válasza:
10 kgt adj le
És mozgás meg kollagén.
2019. jún. 20. 15:31
6/15 anonim válasza:
Alkatfüggő is és zsír izom aràny se mindegy. Kb 25-30 kilót. Nagyjàból.
2019. jún. 20. 17:22
7/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, én azért látom a képen, hogy van felesleg. Ne vedd sértésnek, de el kell áruljam, hogy bizony látszik. Talán a felsőtested nem annyira vészes, de a lábaidon, a térded mellett látszik, hogy a hátsó/alsó combodnál lóg a bőröd és zsírod. Ha magasabb lennél ez nem lenne feltűnő annyira, de mivel alacsony vagy, így tömzsinek látszol. Mivel alacsony vagy, így több kilót kéne leadni, mert esztétikailag látványosabb a felesleg. Amúgy hasonló alkat vagy, mint én, csak én 163/73kg vagyok. Nekem az a tapasztalatom, hogy ezzel az alkattal úgy 61-62kg alatt kezdődik az ideális súly, szóval neked is olyan 15kg-ot kéne fogyni, de inkább 20kg-ot.
2019. jún. 20. 18:04
8/15 anonim válasza:
Én 157cm vagyok és 57kg, viszont így is van még mit fogyni, na de csak 4kg feleslegről beszélünk:) Én azt mondom, hogy annyit adj le, amennyit jónak gondolsz. Csak ne ess át a ló túloldalára. 17/L
2019. jún. 20. 19:27
9/15 anonim válasza:
Ez nagyon sok!
15 kg-t mindenképp le kellene adj!
Én 163 cm 63kg vagyok de így is úgy érzem hogy ez sok nekem, nekem 57kg volt, amikor jól éreztem magam a bőrömben, szóval csak bátorítani tudlak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!