Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az alakok,...

Szerintetek milyen az alakok, kell még fogynom?

Figyelt kérdés

16 kilót adtam le az elmúlt 2 évben, életmódot váltottam, eljárok edzeni is. Szerintetek mit kéne még változtatnom a kinézetemen?

[link]

2019. máj. 22. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!😊

Szerintem jó az alakod, de az egészséges életmódot tartsd, és sportolj sokat. De persze csak úgy, hogy ne fogyj tovább, esetleg formásodj. Sok sikert!!

2019. máj. 22. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól nézel ki! Semmit ne fogyj! Tartsd ezt!
2019. máj. 22. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell vátoztatnod. Tökéletes az alakod!:)
2019. máj. 22. 15:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2019. máj. 22. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ugyanmán...
2019. máj. 22. 16:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Az egészséges étkezést, és a mozgást mindenképp megtartom, ezeket már lassan nem is tudnám nélkülözni. 18 éves vagyok, és 161 cm. Ha jönnek még válaszok azoknak is nagyon örülnék! :)
2019. máj. 22. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Jó az alakod
2019. máj. 22. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek mit kéne még változtatnom a kinézetemen?"

Ez a legnagyobb hibád. NEKED kell látnod, hogy tetszel e magadnak. Neked kell érezned, hogy így egészséges és boldog vagy e. Soha ne arra alapozz, hogy mások mit gondolnak rólad, meg másoknak mi felel meg, meg mások hogy akarnak megváltoztatni, mert akkor életed végéig kínlódni fogsz, mert nem mindenkinek ugyanaz jön be.

Lehet, hogy a következő pasid a 40 kilós kisfiús alkatra bukik majd, akkor miatta addig fogsz fogyózni, amíg csont és bőr leszel?

Vagy ha az edzőteremben összebarátkozol egy csapat testépítővel, és ők azt mondják, hogy legalább 20 kiló tömör izmot gyúrj magadra, akkor azt fogod csinálni?

Tudom, hogy neked is kell a visszaigazolás, de nyilvánvalóan a való életben is megerősítették már jópáran, hogy mennyit fogytál és milyen jól nézel ki.

Ezt most már neked is látnod kéne.

2019. máj. 22. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
jól nézel ki,hány kiló vagy? :D
2019. máj. 22. 19:39
 10/13 lilla64 ***** válasza:
Én ilyen alakkal egy grammot se szeretnék fogyni.
2019. máj. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!