Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek jó arányok? Kell még...

Ezek jó arányok? Kell még fogynom?

Figyelt kérdés

165 cm, 60 kg.

Mell: 89 cm, derék: 64 cm, csípő: 99 cm, comb legvastagabb részen: 59 cm.

Azért kérdezem, mert a tegnapi kérdésemre, ahol csak a súlyomat és a magasságomat adtam meg, van, aki azt írta, hogy molett/husi vagyok.

2019. máj. 29. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Teljesen jó arányok, körte alkattal. Örülj neki...

Méretre átlagos.

Kb ekkora vagyok én is, 165/61, nekem az arányok kicsit mások, 94-70-94, comb legszélesebb részén 55 cm az egyik, 56 cm a másik.

2019. máj. 29. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte pontosan azonosak a méreteink, csak a derekam 70 cm, úgyhogy ha te husi vagy én tehén vagyok :D

A legújabb irányzatok amúgy a mérleget teljesen haszontalannak és egyenesen megtévesztőnek tartják.

2019. máj. 29. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen csini, körte alkat vagy. SEMMI gond nincs veled. Manapság divat ledagizni meg lehusizni azt aki nem 50 kilós modell vékonyságú, hanem vannak formái. És ezzel nem a vékony lányokat bántom, hanem azt mondom, hogy csak mert valaki nem úgy néz ki, arra nem kell rásütni semmi arra irányuló dolgot, miszerint nem normális az alakja. Neked teljesen normális, átlagos súlyban vagy, és a körméreteid alapján is az vagy.

Ha nem sértelek meg...attól hogy nem vagy kifejezetten vékony, még nem vagy se húsos se semmi hasonló. Normális nőies alakod van. Ennyi.

Az előző kérdésnél is volt egy remek példa erre. Írta valaki hogy szerinte az a molett akinek az ideális testsúlya plusz 5 kiló. Nos, az még teljes mértékben a normál tartományban van, tehát NEM molett. Köze nincs hozzá. Sok ember szereti eltúlozni az ilyen dolgokat, szeret túl kritikus lenni.

Én fogyásban vagyok, és baromi boldog leszek, ha a végére legalább 104-5 centire lemegy a csípőm, mert amúgy elég széles, és homokóra alkat vagyok. Marhára nem fogom magam a széles csípőm miatt molettnek tartani, ha elérem az ideális súlyom. Te se tedd.

2019. máj. 29. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez minden csak nem molett. Jó alakod van a leírtak alapján, és jó helyre pakolódik le neked az aminek a helyén kell lenni.
2019. máj. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!