Lany,15 eves,164 cm,64 kg,80-85-os melltartomeret, homokoraalak. Ezek jo aranyok szerintetek, vagy lehet fogynom kene?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:23
1/4 anonim válasza:
Jó ez így, nem kell fogynod, bár egy kép ezért segítene, még nem is kell rólad, csak egy hasonló/ugyan olyan alkatú lányról/nőről is elég.
2/4 anonim válasza:
Már nem azért, de egyetlen arányt sem írtál, de egy 15 éves lánynak szerintem kicsit könnyebbnek kellene lennie.
3/4 anonim válasza:
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz nem pedig másnak! Fogyni szerintem neked nem kellene, de ha ezen gondolkozol akkor inkább mozogj egy kicsivel többet és egyél gyümölcsöt meg zöldséget.
4/4 anonim válasza:
Én majdnem 15 évesen a 162 centimmel 5o kg vagyok és nem vagyok se csontváz se deszka. Szerinted? Még jó ,hogy kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!