13 évesen a 65A-s melltartóméret jó? ://
Figyelt kérdés
14 leszek februárban és én úgy érzem egy kicsit kicsi a mellem.nem igazán zavar,csak kíváncsi vagyok.vannak olyan osztálytársaim akik még mindig deszkák...:|2013. nov. 18. 21:35
1/10 anonim válasza:
ú, ultraciki, minimum 95 GG-snek kellene lennie
meg 3 mellnek
2/10 anonim válasza:
Szerintem is kicsi, 100 as mellbőség és D kosár a minimum.
3/10 anonim válasza:
Hogy jó-e? Hát rám nem, de rád lehet, nem tudom, fel kell próbálni...
És te deszkákkal jársz egy osztályba? Várj, kitalálom: te faiskolába jársz!
4/10 anonim válasza:
De gázzzzz nekem 78Zs s van xDDD
viccet félre téve ne ezen agyalj már. Nem értem az ilyen csajokat,egész nap azon aggodtok,hogy ilyen kicsi olyan kicsi. Egyik osztálytársam ugyanilyen és ezért A helyett C(!!!!!!!!!!!) hord. Persze tesin majd leesik róla. Nekem 70A na és majd megnő fiatalok vagyunk!
14/l
5/10 anonim válasza:
Minden korban minden mellméret jó, mert mindenki másképp fejlődik!
6/10 anonim válasza:
Nekem középsuliban volt 70 A-s, szóval semmi gond! Még bőven van ideje nőni! Nekem még akkor is nőtt, mikor már egyetemre jártam!
7/10 A kérdező kommentje:
Ez szerintem ugyan olyan mint a fiúknál a farokméregetés...
Aki normálisan tudott válaszolni a kérdésre annak köszönöm és menni fog a zöld kéz!
2013. nov. 19. 13:33
9/10 A kérdező kommentje:
van.
2013. nov. 22. 13:33
10/10 anonim válasza:
Én most, 12 évesen 70A-s melltartó hordok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!