Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi folyadékot isztok egy nap?

Mennyi folyadékot isztok egy nap?

Figyelt kérdés

napi két liter minimum, kell de súlytól függ..Csak kiváncsi vagyok hányan isztok megfelelő mennyiségű folyadékot( víz, tea...) nem üdítőt..

én eddig 2 liter folyadékot ittam(zöld teát iszok..imádom) de most felemeltem napi 4 literre...

Ti?

2010. júl. 8. 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 liter a minimum, de legtobbszor 3 liter
2010. júl. 9. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Régen nagyon keveset ittam.Aztán "megtanultam" inni.

Most már 2-4,5l között iszok.Attól függ mennyit sportolok.

Rengeteg negatív tünetem szűnt meg mióta rendesen iszom.Bár én csak mentes víz és zöld tea-immár 1,5éve!!!

Szóval inni kell!

És én úgy tudom vesekő csak örökletesen alakulhat ki.Nekem is van.Anyukámnak és nagyapámnak is volt:(

2010. júl. 9. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó nektek, hogy mindenki ilyen sokat iszik.

Én max másfél litert, de akkor már nyár van és nagyon meleg.

Gyakran 4-5 körül jut eszembe, hogy még nem is ittam.

Átlag fél litert szoktam, leginkább teát.

Az anyagcserém rettenetes, a fogyás is nehezen megy, de nem tudok többet inni, mert öklendezem tőle:(

2010. júl. 12. 11:30
 14/14 anonim válasza:

07-09 08:34

hogy tanultál meg inni?mert én beteg vagyok és az átlagnál is többet kéne innom de még ilyenkor nyáron is épphogy megiszok egy litert de csak azért mert otthon vagyok és a kezembe van a flakon.

2010. júl. 23. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!