Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi folyadékot isztok egy nap?

Mennyi folyadékot isztok egy nap?

Figyelt kérdés

napi két liter minimum, kell de súlytól függ..Csak kiváncsi vagyok hányan isztok megfelelő mennyiségű folyadékot( víz, tea...) nem üdítőt..

én eddig 2 liter folyadékot ittam(zöld teát iszok..imádom) de most felemeltem napi 4 literre...

Ti?

2010. júl. 8. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Két-két és fél liter/nap. Télen mondjuk kevesebbet, de a másfél liter akkor is megvan.
2010. júl. 8. 20:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Napi 3 liter vizet(!) :) + zöld teát, már a napjára sem emlékszem mikor ittam utoljára üdítőt...
2010. júl. 8. 20:31
 3/14 anonim ***** válasza:

Hogy a f*szba megy beléd annyi?

Én jó ha másfél litert iszok,ebben csak víz és tea van.Borsmenta,zöld tea,maté ilyenek.

2010. júl. 8. 20:34
 4/14 A kérdező kommentje:

na örülök nektek..

hát én egyszerre egy óra alatt megiszok 2 litert, itatja magát aztán pár óráig járkálok kipisilni:D

2 liter délelőtt...

2 liter délután...

2010. júl. 8. 20:36
 5/14 anonim válasza:
fél liter-liter :/
2010. júl. 8. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
0,5-1 liter.
2010. júl. 8. 20:39
 7/14 anonim ***** válasza:
2-3l
2010. júl. 8. 20:43
 8/14 anonim ***** válasza:
1-2 liter szokott elfogyni,ez víz,málnaszörp,limonádé vagy tea formájában. Azt mondják ez a normális,de a 4 liter szerintem rettentő sok...szerintem ez az ember veséjének egyáltalán nem jó...ne adj isten a sok üveges víztől majd vesekövet kapsz(a sok kalcium miatt).Legalábbis anyukámnak ettől lett veseköve.
2010. júl. 8. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:
2től 5ig víz, zöld tea, kamilla tea, most fáj a torkom és minden nyelés kínszenvedés, de normális esetben a 2 a minimum... ha tényleg rámjön, hogy fogyni kell akkor napi 5 liter, és hozzáteszem, hogy napi 8 liter fölött káros a szervezetre a folyadékbevitel.
2010. júl. 8. 22:57
 10/14 A kérdező kommentje:

nem iszok palackos vizet..De ha innák akkor a szénsavmentes nem káros..a szénsavas az...Azért köszönöm szépen..anyukádat sajnálom :(:(:(

én is lemondtam az üdítőkről, nem is izlenek, cukrosak, rosszak..

5 liter wow...:D Tartsunk össze:D :P

2010. júl. 9. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!