Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 hét alatt hogyan tudnék és...

6 hét alatt hogyan tudnék és mennyit fogyni?

Figyelt kérdés

6 hét múlva tengerpartos nyaralás! Szeretnek addig a lehető legtobbet fogyni (max.10 kg)

Hogyan lehetséges ez? Mit (t)egyek? És így ennyi idő alatt kb mennyit lehet fogyni?

Taposógépem van itthon. Azon egy héten hányszor, mennyit edzek?

Bármi jöhet ami hasznos és segít!

154cm vagyok, és 57kg.

2019. jún. 16. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne egyél, csak folyadékot vigyél be. Nulla kaja!!!! Amúgy pontosan miért is akarsz fogyni??? Teljesen jó a súlyod. Ha nem akarsz anorexiásnak tűnni, felejtsd el a butaságod...
2019. jún. 16. 15:11
 2/9 anonim válasza:

Ez pont jo! Ne fogyj! Ha lehet még húzz egy 5ost!

En 176 cm vagyok és 78 kg.. Kicsi zsír van rajtam mégsem szégyenlem sehol se..

2019. jún. 16. 15:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem jó így! :( a combom is összeer, zavar nagyon rovidnadragba is :(

Kerlek adjatok tippeket

2019. jún. 16. 17:36
 4/9 Fló0909 válasza:
Vissza fogod szedni ha koplalsu
2019. jún. 16. 19:14
 5/9 Fló0909 válasza:
Koplalsz*
2019. jún. 16. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs tipp. Először is genetika kérdése lehet. Én kemény eddzéssel és normális etrenndel havi 6 kilót is simán leadtam, es messze nem koplaltam. Van aki 3at alig tud. 6 hét alatt 6 kiló a reális, bár ilyen alacsony testsúlyból nemfog olyan könnyen menni. Jó lesz az 4nek is. Felejtsd el a 10kilót. Ha koplalsz sokra nem mész vele mert visszahízod és a kesobbiekben nemfogsz tudni normálisan fogyni stb. Hamarabb kellett vna ez eszedbejusson.
2019. jún. 16. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
De tekintve hogy ilyen butságokat kérdezel, még a 4sem fog lemenni, mert az étkezés és eddzes részéhez egyáltalán nem értesz.
2019. jún. 16. 19:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem csupán csak információra lett volna szükségem, hogy mennyit egyek valamint mennyit mozogjak. Erre senki nem tud normális választ adni.
2019. jún. 17. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi tejtermék, semmi zörgőzacskós vacak. Bármely félkilós kenyérből 4 vékony szelet naponta, természetesen a héja levágva. Megtanulni keveset szedni, vagy meghagyni. A gyomor jelzések kezelése: ~ 25 % valós éhség, a többi csak jelzés. Azt le kell nyugtatni egy-egy negró v. valami hasonló. 12 órába beosztani a kb 5 étkezést. Sok ember azért is hízik el mert vagy 20 órán át eszik, vagy csak 3-4 órába sűríti az étkezést. Megtalálni az étkezések mellé a gyomornyugtató kiegészítőket. Nekem a piros kápia paprika (Negyed naponta )és a torma vált be Inni határozottan kell egy nagy bögre vizet, ha szomjas vagy. Én öntök bele egy kicsi szörpöt, hogy fenékig igyam :)
2019. jún. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!