Lehetséges fogyókúra alatt hízni?
Kórosan túlsúlyos vagyok és önerőből akarok fogyni. (111 kg)
Lecsökkentettem az eddigi 1500+ bevitelt 1000 kalória alá(800-900) és naponta 3-4 órát sétálok-futok plusz ami belefér(mivel focizok, általában az csapódik hozzá de néha kondi)
17 napja csinálom, tegnap mérlegre álltam, ugyan hátha 1-2 kilo lecsúszott, erre két kiloval több lettem!
Bármi ötlet?
Soha egy pillanatra sem csaltam és kétségbe vagyok esve, nem tudom hol a hiba!
Mi a teendő ilyenkor?
Min kene változtassak?
Ez természetes egyáltalán?
Rohadt kevés a kalória. Lelassult az anyagcseréd, igy hizni fogsz.
Tessék utána olvasni a dolgoknak
Át kell állni szépen a természetes diétára (keto/carnivore), és szépen le fogsz fogyni. ;)
A kalóriaszámolgatást lehet elfelejteni, kamu az egész.
800 kalória, napi 4 óra sporttal, 111 kg-val?
Te egy komplett IDIÓTA vagy.
Szia!
119kg-ról indultam 3,5 hónapja, most 100 vagyok.
Jó a kalória számlálás, én is ezt alkalmazom, de mellé figyelni kell a makrókat ( fehérje, szénhidrát, zsír), és el kéne hagyni a cukrot, fehér lisztet. Legalábbis én így csinálom, és bevallik.
Viszont te rém keveset eszel. Próbáld ki pl a kalória bázis alkalmazást, ott beirod a magassagod, nemed, sulyod, életkorid, és célod, és segít neked kiszamolni, miből mennyi a javasolt. Támpontnak jó lesz.
Én 1800 kcal-t eszek, és így fogyok elég jól. A te szervezeted túl keveset kap, így raktároz, nem fogsz fogyni. Ha sokat mozogsz, mehet plusz kalória is. ( a kalória bazisban van lehetőség mozgást is bevinni, akkor aszerint számol, de nem tudom, mennyire reális)
Sok sikert, és ha kell, szívesen segítek, amennyire tudok ☺️
Látszik ünnep van. Ennyi hülyét egy helyen :"D
Akik szerintem hazugság a kalóriaszámlálás jó szar lehet a logikájuk.
Megjött egy újabb kalóriaszámolgató fogyika, aki szerint egyetlen számmal le lehet írni az emberi testben végbemenő bonyolult biológiai folyamatokat.
Soha egyetlen kalóriaszámolgató fogyika se válaszolt nekem még arra a kérdésre, hogy ha napi 1500 kalóriát beviszel barna rizsből egy hónapig és ha napi 1500 kalóriát beviszel kristálycukorból ugyanennyi ideig, akkor a barnarizsnél ugyanolyan dagadt leszel-e és ugyanúgy elföldelnek, mint a cukornál.
Barátom, neked van baj a logikáddal, de legyél továbbra is magabiztos, az fontos az érvényesüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!