Miért nem indul be a fogyás?
Figyelt kérdés
Hat honapja szultem, nem szoptatok. Nem mondom,h.szigoru dietat tartok, de igyekszek odafigyelni,h.mit es mikor eszek. Tornazni ritkan van idom harom gyerek mellett, de neha akad par perc, bar az tudom,h.keves. 161cm vagyok, 58 kg kb. Igaz, nem vagyok kimondottan tulsulyos, de 53-54 kg az, ami a norma lenne, ennyi is voltam, ugy jol ereztem magam fizikailag. Van meg remeny, tapasztalatok?2019. jún. 5. 19:36
11/12 anonim válasza:
Gondolom azért nem megy könnyen mint eddig, mert idősebb lettél. Változik a hormonháztartás, egyre nehezebb fogyni, ahogy idősödsz.
12/12 A kérdező kommentje:
Ez mar nekem is eszembe jutott... :(
2019. jún. 6. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!