Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le, ha nekem az...

Hogy fogyjak le, ha nekem az evés adja az egyetlen örömöt? Van itt olyan, aki kigyógyult az evéskényszerből?

Figyelt kérdés

Evéskényszeres vagyok. Addig eszem, míg már rosszul vagyok. Nem tudom leállítani magam, ezek rohamok. Tudom, ilyenkor jön az, hogy akaraterő...aki nem szenved ebben a betegségben, nem tudja, milyen ez.

Két éve sikerült leadnom 13 kg-ot, mert kevesebb volt a roham mert akkor úgy nézett ki, hogy kicsit jobb lesz az életem. Csak aztán minden rosszabb lett mint volt és visszatért a betegség. Edzek heti háromszor, tehát mozgok, de ha mellette mértéktelenül zabálok, akkor úgyis dagadt maradok...

Próbálom az édességeket gyümölccsel kiváltani (csokit már évek óta nem eszem, se csipszet), de rengeteget eszek főétkezéseknél, meg sok-aok kekszet... ha cukormenteset eszek, de abból két kg-t, azzal nem vagyok előrébb.

Van itt olyan, aki kigyógyult az evéskényszerből?

2019. jún. 4. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyugi nem szégyen a pszichológus. Amerikában már az ciki ha még nem voltál pszichológusnál nem az ha nem :). Menj nyugodtan az a dolga hogy segítsen, mások véleménye meg ne zavarjon, magadért csinálod a saját véleményedre hallgass.
2019. jún. 7. 23:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem most már igazán illene megtennem az első lépést a változtatás felé.

Köszönöm szépen! :)

2019. jún. 9. 18:30
 13/13 anonim válasza:

Szia.

Megkérdezhetem, hogy állsz most a dologgal? Kaptál segítséget? Sikerült változtatni?

üdv: egy (azt hiszem) hasonló cipőben járó

2020. szept. 6. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!