1 vagy 2 hét alatt, össze tudom hozni?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok, 155 cm, de 50 kiló! Nem tartom magam annyira elhízottnak de mégis van azért egy kis hasam. Ha egy hétig , minden nap csinálok 100 felülést, és egészségesebben eszem, akkor össze tudnám hozni, hogy kicsit laposabb, legyen a hasam? Emelett heti 1x lovaglok, mert van egy saját lovam, de nem sokat segít ebben.2019. jún. 3. 18:43
1/4 anonim válasza:
Nem, a látható eredményhez kelleni fog 1-2 hónap. Nem két hét alatt jött össze a súlyfelesleg, leadni sem fogod tudni ennyi idő alatt.
2/4 anonim válasza:
Látható eredményhez ahogy előttem írták 2 hónap minimum kell. A hasazással tévhitbe vannak hogy létezik "táji zsírégetés" de olyan nincs. Mindenhonnan fogsz fogyni, a hasizomgyakorlatok arra jók, hogy erősítsék a törzsed, a hasizmaid és igen nem hátrány csinálni egyáltalán, de nem attól fogsz fogyni, hanem a tudatos táplálkozással.
3/4 lilla64 válasza:
Nekem a hasizomgyakorlatok nem jöttek be.Megerősödött a hasizom és még nagyobbnak látszott a hasam.
4/4 anonim válasza:
Felülés helyett inkább hasprés vagy planking. 1-2 hét alatt nem sok változás lesz, de attól még elkezdheted, inkább most, mint soha.
(Ha van saját lovad, miért nem lovagolsz gyakrabban? A többi napon ki foglalkozik vele?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!