Mit tegyek, hogy ne érjen össze a combom?
Figyelt kérdés
150cm es 46 kiló vagyok (16/L) , mennyit kène fogynom hogy ne èrjenek össze a combajim? Nagyon zavar ès kövérnek erzem magam a pocak es a comb feleslegtől , segítséget előre köszönök :) (pls kímèljetek a hülye válaszoktol)2018. szept. 15. 10:59
1/11 anonim válasza:
Rakd szét kicsit a lábad :D. Ami gyakorlatokat csináltok tornaórán, azokat csináld heti 3x20-40 percet és minden nap sétálj egy órát. Enni meg egyél rendesen.
2/11 A kérdező kommentje:
Eleg sokat sétálok egy nap több mint 4 km-t , régebben futottam de a térdem miatt abbahagytam.
Suliba alig van tornánk, sőt amiota suli van azota 1x sem volt.
Milyen gyakorlatokat kène csinálnom ? :)
2018. szept. 15. 11:34
3/11 anonim válasza:
Genetika, hogy kinek ér össze, kinek nem, egészséges súlynál. Van, akinek kórosan soványan is összeér.
4/11 A kérdező kommentje:
Fiatalabb voltam nem szokott össze érni , ezert szeretnem hogy ujra olyan legyen de nemtudom hogyan.
2018. szept. 15. 11:58
5/11 anonim válasza:
Sajnos most már nem vagy fiatalabb és elkell fogadnod magad hogy öregszel.
Foggyál le 35 kilóra.
6/11 anonim válasza:
Abszolút genetika függvénye, hogy összeér vagy nem. Persze, hogy 10 éves kislányként nem ér össze. De ahogy nőiesedsz, úgy alakul a tested is. 16 évesen ne akarj úgy kinézni, mint egy bakfis kislány, mert nem fog menni.
Mozogj, egyél rendesen és akkor a maximumot tudod kihozni abból, amit a genetikai lottón nyertél.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek :)
Utolso válaszolnak kulon köszönöm 😊
2018. szept. 15. 12:52
8/11 anonim válasza:
Általában a gyerekeknek nem szokott összeérni, meg azoknak, akik tényleg genetikailag vékonyak. Egy átlagos felnőtt nőnek összeér. Nekem is, és nem tartom magam kövérnek. Meg mások se látnak annak.
9/11 anonim válasza:
Menj el a sport szerbe, vegyél egy pilates gyűrűt, hanyatt fekve szorítsd a térded közé, és tornázz vele!
10/11 anonim válasza:
Ha állsz, a térdízületeid milyen távol vannak egymástól? Mert ugye ettől függ, összeérnek-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!