Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hulahopp karikával is lehet...

Hulahopp karikával is lehet hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés
Ki nem állhatok tornázni, futni meg ilyenek, de a hulahopp karikázáshoz lenne kedvem :) Bicikli is jó lenne, de a szobabiciklit gyűlölöm, a sima meg most nincs használható állapotban :(
2010. júl. 7. 21:52
 1/7 anonim válasza:
Anyumnak elég sok lement tőle. Nem tudom, pontosan mennyi, de látható volt. Napi 30 percet hulahoppozott, 2-3 hétnél nem tovább.
2010. júl. 7. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Azért is, mert motiváló!
2010. júl. 7. 22:51
 3/7 anonim válasza:
hm.. ez a téma engem is foglalkoztatott 1-2 hete.. de rájöttem, nem tudok hullahoppozni :O sosem tudtam am.. :S
2010. júl. 7. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Derékból fogytam tőle. Elöl hasról hatékonyabb is lehetne... Igazából szép sziluetted lesz tőle, oldalt szép ívet ad a derekadnak.

A hastánc hasonlóképpen.

24/L

2010. júl. 7. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát a sziluettel szerencsére semmi bajom, az van rendesen, hála a genetikának, de eléggé megpocakosodtam :(
2010. júl. 8. 08:12
 6/7 anonim válasza:

Szia!

Én 1hónapja hullahoppozok és nagyon hatásos.(sima műanyagot megtöltöttem sóval h hatásosabb legyen).

10kg fogytam eddíg.Persze odafigyelek az étkezésre is eszek mindent,nem koplalok,csak mértékkel eszek...:)

Szép lett a derekam és a hasam is feszesebb.92voltam és most vagyok 82:D még 10et szeretnék leadni:)

2010. júl. 8. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú! Nagyon köszönöm a motiváló választ!! Én is 10 kilót szeretnék leadni koplalás nélkül! Amint szerzek egy hulahopp karikát, neki is állok!! ;)
2010. júl. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!