Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki több mint...

Van itt olyan aki több mint 100 kilóról kezdte?

Figyelt kérdés
Mennyi ment le eddig, milyen módszerrel stb minden èrdekelne :)
2019. jún. 2. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Èn 170- ről kezdtem 3 hónapja. Inzulinrezisztencia, PCOS- petefèszekcisztàk, pm alulműködés, magas prolaktin szint mellett, lassan eddig 12 kg ment le. Zsír alapú szénhidràtszegény diétàval és kezdetleges mozgàssal. Jó hosszú út lesz. De nem is célom rohamtempóban fogyni, nem izgat mennyi idő alatt megy le. Ahogy koplalni se akarok.

Amúgy mindenkinek màs jön be, ki kell tapasztalni.

2019. jún. 2. 02:40
 2/5 anonim ***** válasza:
105 kg kezdtem a fogyast, fizikailag nehez melot vegzek sok a stresz is. Kezdem a nyujtással, ugrókötél 300-700 / nap annak függvényében,hogy mi a tervem az adott napra, pld megyek a kertbe vagy melóba akkor 300, pld vasarnap amikorra nincs semmi akkor 700. 25-30 fekvőtámasz a lábamat felteszem a székre, hogy nehezebb legyen, 100 felülés. Első hónapban csak nyújtottam utána kezdtem el a többit. Most stagnalok 95-97 kg-nal de elertem amit elakartam es elég hamar, 192 cm-hez megfelelő súly számomra, azelőtt is 95 kg voltam ugyh. kevesebb nem szeretnek lenni csak formásabb, jobb kondit szeretnek.
2019. jún. 2. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan csak egy kicsivel több, mint 100, de 101.5-ről kezdtem augusztus végén, most vagyok 72 és 65-68 között lenne a cél :) (177-178 cm nő vagyok)

Nincs semmi extra sztorim, életmódot váltottam. Az első húsz kiló szinte leszaladt rólam húsz hét alatt, ahogy terveztem, a többiért viszont csökkentenem kellett a szénhidrát bevitelem, hogy ne lassuljon be annyira a fogyás. Nem ketogénezek, nem tudnék annyi zsírt megenni.

Szinte az elejétől fogva kezdtem el a mozgást, ami nálam nagy szó, mert előtte évekig nem csináltam semmit, és egy ritka lusta dög vagyok :'D az elején gyors séta volt és súlyzós edzések konditeremben, majd elkezdtem spinningre járni, ellipszisezni, néha futni is, és most próbálom az erősítést itthon YouTube videókkal kivaltani, és szerintem hasznosabbak mint a terem, mert frankón izomlazat csinálnak :D

Nagyjából ennyi lenne, bármi kérdés van nyugodtan írj.

2019. jún. 2. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:

3 éve kezdtem 104-105 kilóról , most vagyok 75,6

Minden kilóért megkuzdöttem , soha nem olvadtak le

Csökkentettem az adagokat úgy fogytan

Nem tudom ha megérte , nem látom a változást , ugyanolyan elefant vagyok mint elötte , csak kisebb . Vastag karok, hájashas

Lemegyek 69 ig , lássuk ha ugyanúgy nézek ki .

Sose leszek csinos , ez van .

2019. jún. 2. 18:54
 5/5 anonim válasza:
117 kilogrammról 82 kilogrammra három hónao alatt. Nem ajánlom senkinek meg amúgy is erős pszichológiai okai volzak a fogyásomnak. Most próbálom tartani a súlyom.Külö0mbözo trükkökkel plkis adag kis tányéron, a szendvicset nem boritom össze, ha eszek akkor nen netezek közben hanem csak az ételre koncentrálok..
2019. jún. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!