Valaki, aki ma kezdte a fogyókúrát? Hogyan csináljátok? Miket esztek, mit mozogtok? Mesélnétek picit?
Figyelt kérdés
Fogyunk együtt? Hogy álltok most és mi a cél?
Kort, nemet is légyszi:)
2018. jan. 1. 18:14
2/4 anonim válasza:
Én most nem akarok fogyni,de én ajánlok egy port Turbó..diéta és mondjuk az aerobikot sportnak.
3/4 anonim válasza:
Mind2 választ nyugodtan figyelmen kívűl hagyhatod...
Ugyan nem ma kezdtem, holnaptól szeretném, és korlátozottak a lehetőségeim, de a terveim, hogy 150 g, 120 g fehérje, 50 g zsír.
Sovány joghurt/kefír zabkorpával,lenmaggal reggelre, esetleg gyümölcs.
Ebéd sovány hús, zöldség, paradicsomleves, spenót cukor és rántás nélkül, ilyesmik. Régen fogytam vele. Remélem, valamennyire vissza tudom szorítani a dolgokat most is, ha a konkrét valódi fogyás nem is lehetséges most, legalább ne hízzak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. jan. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!