Hogy kezdjek neki? (minden lent)
Szia.
Én 3 hónapja vàltottam életmódot LCHF diétàval és heti 3x 1 óra edzéssel.
Kalóriàk nem érdekelnek de mivel az elején még figyeltem a szénhidràtra, fehérjére, zsírra, tudom hogy 1900-2500 kalória közt szokott lenni egy napom.
12 kilót és sok sok centit fogytam a körméreteimből.
Ennek a diétànak pont az a lényege hogy alacsony szénhidràt mellé több zsírt eszem és picit több fehérjét. Kalóriàkkal nem kell foglalkozni. Èn sem teszem. Cserébe olyan dolgok megengedettek amiket imàdok de ha hülye kalóriàkon aggódnék, kerülni kellene. Pl olajos magvak, és úgy àltalàban a zsíros ételek, zsíros húsok, sajtok. Mindet lehet enni.
Egy ideig amíg beàllítottam az étrendet, írtam mit eszek ès figyeltem a tàpanyagokat. Akkor a rendszer kiírta a kalóriaértéket is. De erre a naplózàsra màr nincs szükségem, egyszerűen betartom azt a rendszert amit kialakítottam a diéta alapjainak megfelelően.
Ha ilyen étrend mellett kalóriàkat megszorítja valaki akkor túl kevés energiàt fog bevinni ami nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!