Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és le szeretnék fogyni. Fejben már elhatároztam, viszont semmit nem tudok, hogy mit egyek stb. Legalább 10 kg feleslegem van. Sajnos most nincs időm sportolni mert költözni foguk, viszont szeptemberben veszek majd szobabiciklit. A kérdésem az lenne, hogy valaki tudna nekem egy jó étrendet adni, amiben benne van a reggeli, tízórai, uzsi és a vacsi? Az ebédet sajnos nem én határozom meg mert a suliban eszek és mindig más az ebéd. A mozgással még annyit, hogy a suliba menet valamennyit gyaloglok annyi mozgás szerencsére van. Illetve hétvégenként lovagolni járok. Bármilyen tanácsot is szívesen fogadok! Előre is köszönöm!

2019. máj. 27. 16:29
 1/5 lilla64 ***** válasza:
Ird be a googleba,hogy "fogyókurás étrend" biztosan találsz ami jó neked.
2019. máj. 28. 04:49
 2/5 anonim válasza:

Szia! Étrendet nem tudok írni mert ahhot szakember kell és a pontos adataid.

De ha elhagyod a szénsavas üdítőket akkor nem fog puffadni a hasad. Egyél sok gyümölcsöt,zöldséget, legyen meg a napi 2 liter folyadék, ha van lehetőséged akkor barna kenyeret egyél a fehér helyett,ha pékségbe tévedsz akkor ne az extra csokis akármit vegyél, ha nem mondjuk valami teljes kiőrlésűt,ha édességre/nassolni valóra vágysz esetleg akkor inkább valami egészségebbet válassz (puffasztott rizs,étcsoki, házi zabkeksz stb.)

Viszont figyelj arra hogy ne egyél túl keveset sem mert akkor utána a dupláját hízhatod vissza.

Ha már a fennt említett dolgokat nagyjából betartod akkor pár hónap múlva jelentős változást vehetsz észre magadon.

Uh..és néha-néha (pár hetente, vagy pl hétvégém) azért megengedhetsz magadnak egy hamburgert,pizzát,csokit vagy valamit mert később falásrohamod lehet ha sokat mellőzöd vagy például teljesen fel is adod az egészségesebb életmódot..és ugye nem ez a cél..

A lovaglás pedig plusz pont!

2019. máj. 28. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

100%-osan egyetértek a második hozzászólóval.

Annyit hozzátennék, hogy ha szoktál nassolni, arról mindenképp le kell szokni. Étkezések között nem szabad enni.

Ha mindenképp ennél egy csokit vagy valamit, inkább kösd étkezéshez.

Persze ez a szürke hétköznapokra vonatkozik, ha hétvégén elmentek a barátnőkkel moziba vagy fagyizni, akkor nyugodtan egyél velük, csak ne a nagy popcornt, hanem a kicsit vedd és ne 3 adag fagyit édestölcsérrel, hanem 1 gombócot papír tálkában.

2019. máj. 29. 15:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Annyi lenne a kérdésem, hogy a rágózás tényleg csökkenti az éhséget? Mert azt is hallottam, hogy pont éhséget okoz! Előre is köszönöm! :)
2019. máj. 30. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki.

Egyesek szerint elindítja az emésztést, gyomorsavat termel és szétcseszi a gyomrot, másoknak meg segít az éhségben (főleg a mentolos).

2019. máj. 31. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!