Szerintetek hány gramm lehetett mielőtt ki lett volna sütve?
Figyelt kérdés
Kevés kókuszolajon kisütöttem a csirkemellfilét, sajna csak miután kisütöttem akkor jutott eszembe lemérni így kisütve 124gramm volt, sok különbség lehet vajon amikor még nem volt kisütve?
A kókuszolajat is külön lemértem, hogy 12gramm pedig.
2019. máj. 27. 11:33
1/2 anonim válasza:
Nem lehet megmondani, mert sokban függ attól, mennyire volt vizes a hús eredetileg, mennyire sütötted erösen.
2/2 anonim válasza:
Abból kindulva hogy a nyers csirkemellben kb 22g fehérje és 3g zsír van, a többi pedig gyakorlatilag víz, ha elméletben "totál" kiszárítottad volna akkor 500 gramm lenne. Ha nem sütötted fűrészpor állagúra szerintem kb a kicsivel több mint fele nedvesség távozhatott, szóval olyan 250-300gramm között lehetett. Legközelebb mérd le mennyi a súlya megsütve illetve nyersen, úgy könnyen tudsz majd számolni arányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!