Diétázok, edzek, de nem fogyok! Mi lehet a probléma?
11 hónaposak az ikreim.
25kg-t akarok fogyni.
Személyre szabot étrendet követek, edzek, itthon is futópadon.3 hónapja
De mi lehet a probléma?
1kg-t se fogytam.
Rossz az étrend.
Mikor nekem orvos javasolt diétàt, 3-3 hónapig, csinàltam, mozogtam, semmit nem fogytam.
Aztàn én magam utànajàrtam mi a baj. Az hogy az orvos egy sablon diétàt javasolt ami az én àllapotomban egyszerűen nem volt megfelelő. Az új infók alapjàn beàlltam egy étrendre, mozgàsra és bő 2,5 hónap alatt 11 kg lement. Eddig.
A szakembernek tűnő egyén nem mindig garancia. Vàltoztass!
Bocsánat le maradt.
24 éves, 171 cm, 95kg vagyok.
2 naponta gyors séta-kocogás futópadon.
Pihenő napon, csak a lányaimmal sétálgatok kint.
Iszok májvateát a gyorsabb anyagcserére.
Látatlanba én is azt mondanám, hogy nem megfelelő az étrended és túl sok kalóriát viszel be. Én egyetemen jártam úgy, hogy hiába volt heti 4 intenzív kosáredzésem, meg 1-2 meccsem, mégis híztam. Mert összevissza ettem mindenféle trash kaját, péksüteményt, csokit etc. Aztán mikor radikálisan megváltoztattam az étkezési szokásaimat, ugyanezzel a heti terheléssel három hónap alatt sikerült majdnem húsz kilótól megszabadulnom.
28/F
1800kcal étrendet csináltak nekem.
Semmi különöset, csirke,zöldség,tojás,gyümi,zabpelyhes,zabkása,cukormentes ,fehérlisztes ételeket fogyasztok.
Jah, és nem szoptatok.
Rosszúl írtam.
Fehérlisztes dolgokat nem fogyasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!