Az baj ha megeszek naponta 1-1,5 kg almát?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, de van amikor csak annyi az összes kajám...az alma... És nem azért mert sanyargatom magam, hogy mást nem ehetek, csak egyszerűen annyira imádom, hogy hetekig elélnék rajta. Van amikor csak azt kívánom. De egyébként szoktam mást is enni, szerintem egészségesen táplálkozok, sok zöldség, hús, cukrot lisztet gyorséttermit nem eszek, és tornázom is, csak sok mindent hallottam az alma evésről... kb 5 kg-ot szeretnék fogyni. Lekellene csökkentsem az alma zabálást? :D Értelmes válaszokat várok. Köszönöm!2010. júl. 7. 11:08
1/6 anonim válasza:
Fogyás szempontjából ha úgy számolsz h egy alma kb 70kcal akkor úgy bőven benne vagy a napi megengedetbe,viszont ha csak almát eszel nagy valószinüséggel nagyon hamar allergiás leszel rá ami miatt soha többé nem fogyazthatod ezért jobb lenne ha kicsit változatosabban étkeznél,meg okés hogy fogyózol de a szervezetednek szüksége van sok más dologra a gyümölcsön kivül:)
2/6 anonim válasza:
1,5 kg alma kcal tartalma olyan 450-500 lehet ami nem sok. Az alma tökéletes a diéta azon szakaszában amikor nagyon éhes vagy. De pusztán almán élni nem lehet. Egyél húst, tojást, túrót, zöldségeket, más gyümölcsöket és reggelire befér még egy zsemle is. Okosan csináld! A válasz pedig: igen belefér (1 kiló még igen), fizikai képtelenség almából annyit enni, hogy az sok legyen (bár 3 kiló almát betudok nyomni egy nap úgy, hogy mást is eszek mellette :D). Viszont mozogj sokat! Ami biztos: negatív kalóriás ételek nincsenek, szóval ha nem vigyázol az alma átlendíthet a negatív kalória mérlegen és akkor már nem fogsz fogyni tovább.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan egyél almát, bár én inkább idénygyümölcsöt ennék, minden szempontból jobb és hasznosabb állítólag. Alma még nincs ide magyar, ugye?
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat :) tehát akkor lalkiismeret furdalás nélkül ehetek almát?:O (anyu most hozott a piacról 20 kilót xd)
2010. júl. 7. 13:23
5/6 anonim válasza:
nem ég a gyomrod ennyi alma evéstől? (merthogy savasító gyümölcs ez is):)
én maximum 2-3 almát bírok megenni amúgy, éhgyomorra meg semennyit sem. (persze különbözőek vagyunk...)
de inkább ezt edd, mint a chipseket, ez legalább egészséges, és a fogyásban is segítség lehet (a már említett savasító hatása miatt).
6/6 A kérdező kommentje:
nem ég egyáltalán , éhgyomorra imádom a legjobban XD
2010. júl. 7. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!