Milyen a jó fogyókúrás reggeli?
Ülőmunka, 20 éves nő vagyok.
A mai napon csináltam egy melegszendvicset (teljes kiőrlésű, kisebb méretű formakenyér, mozzarella, trappista, egy szelet marhapárizsi, "kenőanyag" nem volt rajta mert otthon felejtődött)
Emellett tízóraiként hoztam egy nagy zöld almát amit felvágtam és elrágcsáltam, de úgy érzem hogy ez nem elég.
Nem tudom, hogy ez valóban kevés-e nekem (kicsit tartok a yo-yo effektustól) vagy optimális és csak hozzá kell szoknom a kis adagokhoz.
Soha nem fogyóztam korábban, így fogalmam sincs ezekről :(
A neten meg sok az ellentmondás.
zabkását eszek, aztán sok vizet iszok. 7-30-8.00 óra között nyammogom el, plusz egy kávé. délig kibírom.
Ha nem bírnám ki, ennék egy répát,almával, vagy esetleg diákcsemegét mazsola nélkül:D
de tojásrántotta+pufi rizs korong+zöldésg is jó reggelinek
Szendvics is jó legyen teljes kiőrlèsű lisztből vajat ne tegyèl rá felvàgottnak a legjobb a sonka ami több mint 80%hústartalmú
Rá zöldsègek
Tizórainak esetleg egy cukirmentes protein csoki
Kinek mi...
Nekem a sertészsírban sült zöldfűszeres ràntotta 3 tojàsból, mellé 2db magasabb hústartalmú virsli. Ezzel 5-6 óràra jóllakom.:) 11 kilót màr ledobtam:)
1-es "minek eszel szemétkaját mint párizsi"---és puffasztott rizs meg sonka (jó, mondjuk attól függ milyen sonka, de azért általában....)?
500-600 kalória reggelire bőven sok szerintem ülőmunkánál.
mindenki más, ahogy előttem is mondták, kinek mi.
nem biztos, hogy a sokszor kevés evés épp jó a kérdezőnek. lehet, hogy éőő az időszakos böjtölés lenne a megfelelő.
nekem például a 6-os válasz tetszik a legjobban.
de ha valaki pl. állandóan valamilyen müzlit eszik reggelire (én ezt teszem, mandula "tejjel", de van olyan időszakom is, mint a 6-os válasz), mert az jön be, akkor az a jó. persze vannak alap kerülendők, ilyen valóban a "túlsajtozás", a kenőanyag nem is kell, meg a párizsit is lehetne helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!