Van itt olyan, aki egy hétig nem evett semmit? Mi történt utána?
Figyelt kérdés
Ki lehet bírni? Egyik barátom azt tervezi, hogy egy hétig nem fog enni hogy fogyjon... Nem lehet róla lebeszélni, aggódom érte. Lehet tōle komolyabb baja?2019. máj. 16. 21:36
11/13 anonim válasza:
workdev: szerintem nem az volt a gond a válaszoddal, hogy nem tartod jónak, ha koplal, hanem a többi. Mármint hogy ki kell hívni az orvost, mert összeeesik, illetve hogy emiatt pszichiátriára kerülhet bárki is.
12/13 anonim válasza:
# 11
Egyetértek.Sajnos a magyar pszichiátriai rendszer a béka segge alatt van.Megfelelő szakember kell hozzá ha tényleg nagy a baj.
Az is lehet hogy csak egy tini kósza ötlet.
13/13 anonim válasza:
en 8 hétig nem ettem szilárdat
reggel 2 redbull
nappal egesz nap ice tea
este egy tányer husleves
nem voltam gyenge se faradt,az elsö 1 het nehez volt,mert ehes voltam,aztan összement a gyomrom es felölem rantotthust is ehettek mellettem ,nem érdekelt..
meg a cél lebegett elöttem,es az sokat segit 8 het alatt 10 kg fogytam,es kedveskéim semmi egeszseg károsodasom nem lett es jojo effektus sem alakult ki.10 évig tartottam azt a sulyt.most edzésben vagyok mindennap edzem es barmit megeszem jol érzem magam,szal sok károgonak taka van szájé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!