Van itt olyan, aki egy hétig nem evett semmit? Mi történt utána?
Elvileg egy-két hetet evés nélkül ki lehet bírni, feltéve, hogy legalább vizet iszik.
De ettöl igazán fogyni nem fog, csal legyöngül.
Az éhséget még meg lehet szokni.
1 nap nem nagy dolog majd második nap elkezd fájni a fejed de nagyon...a többi nap már erősödik gondolom de még nem próbáltam ilyet önszántamból...:D
Az egyik agymenésem volt még tinikoromban fogyàsi céllal.
8 napig bírtam, rettenetesen fàjt a gyomrom, hànyingerem volt, a 8. egy pénteki nap volt, majdnem összeestem a suliban, nagyon szédültem.
Egy dekàt nem fogytam, cserébe annyira ki voltam éhezve, hogy miutàn feladtam, és újra elkezdtem enni, 6 kg jött fel 2 hét alatt.
Èrtelmetlen a dolog. Ezzel nem fog zsírfeleslegből fogyni. Addig úgysem lehet kibírni. Plusz koplalàssal csak vizet , béltartalmat meg izmot veszít a test viszont belassítja az anyagcserét és utàna hízni fogsz.
Szerintem ezt a kérdést az tette fel aki magyar pro ana (anorexia) oldalt/fórumot keresett.
Ha igen akkor nem érünk el semmi észérvekkel illetve leszidással.Főle nem egy anonim.
Ha pedig igaz a kérdés akkor te mint barátnője próbálj meg beszélni a szüleivel...hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!