Futásnál kezdőként mire figyeljek? A távra vagy az eltelt időre?
Még nem futottam soha, a tesi óra igen gyenge volt nálunk....ma kimennék futni, de nem tudom mennyit, és hogy mire figyeljek közben: az időre vagy a távra....+ testtartás tippek is jól jönnének!
És még..:) a görkorinál Ti is elvesztitek néha az egyensúlyotokat? én néha igen megbillenek...
oké, sport közben orron keresztül lélegzek be...ha erre gondoltál...
Vagy arra reagáltál, hogy mitől veszthetem el a stabilitást korizás közben?
Minden tiszteletem azoké akik bírnak futni! Borzasztó nehéz volt, nem is nagyon bírtam, aztán felváltva futottam-gyalogoltam. Aztán lelkiismeretfurdalásom lett, amiért így nem bírtam és elmentem még görkorizni is....
Különben nem fogyás a célom hanem feszesítés,formálás:)a kilókat már elértem Rubint Rékával!:P
szia!
Én tavasszal kezdtem újra futni, először rendszer nélkül, és igen nehéz volt, de belejöttem, viszont a szintidőm így se volt jó. Testvérem, aki tapasztaltabb, javasolta egy futási edzőterv összeállítását.
[link] oldalról, az 5kmes edzéstervet el lehet kezdeni, nagyon jó, és pár hát alatt a gyakorlatlanok is képesek az 5kmt szintidő alatt futni! Mivel kímélő, és a lényege a kondíció olyan szintű növelése, hogy az adott távot le tudd futni. Kezdetben csak 1perc futás-1perc megállás ismétlés van és így edzésről edzésre haladsz. Érdemes később útvonal tervezővel kijelölni területet és így láthatod, mennyit fejlődsz.
Én nagyon szeretek futni, főként este, megszabadulok a gondoktól és feszültséget levezetem.Csak nagyon oda kell figyelni, mert rengeteg bogár van és legutóbb tele lettem csalánkiütéssel mire hazaértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!