Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináltok ha már délelőtt...

Mit csináltok ha már délelőtt megettétek a napi kalóriamennyiségeteket? :O

Figyelt kérdés

Ma már nincs több keretem de azért később még vacsira csak kéne még valamit enni. :O Ilyenkor ti mit szoktatok csinálni?

Ma már edzettem is azt is beleszámoltam a kalóriába jelenleg 1900kcalnál tartok nem kéne többet ennem ma

2019. máj. 10. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az szép :) Mégis miket ettél, elárulod?

Vacsorára megennék 1-2 főtt tojást egy adag nyers zöldséggel (már ha éhes lennék, utálok éhesen aludni menni), aztán elgondolkodnék, mit is csináltam rosszul, hogy már a nap első felében betoltam 1900 kcal-t.

2019. máj. 10. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nálam úgy fordul elő, ha beugrik valami plusz dolog, ami nem volt a tervben. Pl. pont ma az egyik kolléga szülinapját ünnepeltük, ettem egy szelet tortát, lehetett vagy 300-400 kcal pluszban.

Én ilyenkor nem csinálok semmit, azt eszem, amit terveztem aznapra, esetleg a további édességeket kihagyva, ha volt tervezve, és ezzel persze túllépem a keretet. Így is fogyok. Ha túl gyakran lenne ilyen eset, akkor persze ez nem működne.

Ha rendszeresen túl hamar kifutsz a keretből, akkor gondold át az étrended összetételét. Pl. túl sok cukor -> vércukoringadozások -> éhes leszel -> bezabálsz -> elfogy a keret. Ha ez nem segít, akkor nézesd meg, hogy nem vagy-e inzulinrezisztens vagy ilyesmi.

2019. máj. 10. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Hú, te hogy ehetsz ennyit? És mit?

Én csirkés chorizo háromszögszendvicset reggeliztem, starcucks skinny lattéval, ez 470 kcal, az ebédem egy 340 kalóriás shepperd pie szerűség volt darált hússal, burgonyával, szósszal. Ez 810 eddig. És meg a délutani edzés, ami minimum 300kcal aerobik és a vacsora hátra van. 1500-ra vagyok beállítva.

2019. máj. 10. 13:49
 4/8 anonim válasza:
100%
Én olyankor kefírt szoktam enni:) De nagyon lassan fogyok, kb 1-1,5 kg-ot havonta. Viszont nem éhezek soha, mert azt nem bírnám.
2019. máj. 10. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriákkal nem foglalkozom, csak a rendes tápanyagokkal. Amúgy havonta egyetlen nap van ilyen. Direkt tervezett csalónapom ez, szándékos. Pont a bekattanást megelőzendő. Másnaptól ugyanúgy folytatom tovább a diétám. Nem oszt-nem szoroz.
2019. máj. 10. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha egyszeri eset vagy ritka az ilyen nap, akkor tényleg nem nagy ügy.

Ha gyakran fordul elő, akkor nem jó az étrended.

2019. máj. 10. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Lefoglalom magam.Nem nagyon szokott előfordulni,de ha már délelőtt annyit ettél,valószínűleg nem vagy éhes.De ha megengedi az időd,1-2óra séta jót tesz ilyenkor.Ha megeszel még 200 kcalt vacsira,nem lesz semmi bajod
2020. febr. 18. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fordult még ilyen elő, de én a helyedben valami zöldséglevest ennék, vagy nyers zöldség tálat, ilyesmit. A hüvelyeseket leszámítva a többi zöldségnek nagyon alacsony a kalóriatartalma, szóval simán lehet velük éhséget csökkenteni anélkül, hogy nagyon túllépnéd a keretet.

Viszont ha ez csak egyszeri eset, és nem rendszeres, akkor tenni rá magasról, egyél még pár jót, holnaptól pedig folytatsz mindent úgy, ahogy korábban. 1-1 ilyen nap semmit sem ront el, ha a másik 10-20 napon normálisan eszel.

2020. febr. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!