Hogy lehet az, hogy ha nem reggelizek, akkor kevésbé vagyok éhes délelőtt, mintha ennék reggel?
Nem tudom, de világéletemben ilyen voltam, gyerekkoromban ezért is utáltam a reggelit.
Most már fokozódott a helyzet. Ha egész nap jóllakott akarok lenni egész rendes kalóriadeficitben is (ami nekem szuper nehéz), akkor csak ebédelek (kár, hogy ezt mégis nehéz összehoznom, mindig szerettem vacsorázni).
Nálad nem tuti, hogy ez van, mert egyetlen esetből még nem lehet következtetni sokra. Van, amikor az ember egyszerűen nem éhes, s van olyan nap, hogy képtelen jóllakni. Legalábbis nekem mindkettő előfordul nagyritkán.
Fura az ember. A tudományos magyarázatot sajna nem tudom, de van, aki leginkább csak az evés miatt éhezik meg, az éhgyomrot szokatlanul sokáig remekül bírja, jóllakottan (nem tart akármeddig, persze, nálam 20-24 óránál jelentkezni szokott valami enyhe éhség, néha pedig még hamarabb. van, aki soha nem éhes, napok után sem, node az akkor sem az, ha reggelizik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!