Mást is ennyire megviselte a mellèből való fogyás?
Akkor a párod a gond, nem a melled.
Sajnos ez a fogyással együtt jár.
Engem nem zavar, melltartóban nem látszik, a párom pedig nem bántana meg ilyennel még akkor, sem ha nem nagyon tetszene neki.
Nekem az első fogyásom után már megereszkedett 15 évesen. 25kgt fogytam akkor 100ról-75re. Azóta sok minden történt, sok mindenen mentem át, rengeteget jojózott a súlyom 18 éven át, hormonzavaraim is lettek. Nagyobb fokú elhízásnál kötöttem ki mint amivel elkezdtem ezt az egész tortúrát.
Nemrég életmódot váltottam, megvan a tökéletes diéta, már nem koplalni próbálok, kalóriákon se görcsölök, mozogni is igyekszem.
Már nem aggódom se a mellem, se a bőröm miatt, elkerülhetetlen lesz a plasztikai műtét. Mindenképp meg kell majd csináltatnom. Melleket és a hasamat is. (elkezdtem pénzt gyűjteni rá). Mire lefogyok, össze is jön a pénz. Bár szilikont nem szeretnék. Remélem a felvarrás elég lesz a melleimnél. A hasamról meg majd csak a fölösleges bőrt szedik le. Hogy a belső combjaimat, felkaromat megcsináltatom e, az nem valószínű. Főleg pénz kérdése lesz. A Mell és a pocak a legfontosabb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!