Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor diéta? Mit mennyit...

Regenor diéta? Mit mennyit lehet enni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem én fogok fogyozni, egy családtagom akarja elkezdeni. 160 kilóról. Én egy diatetikust ajánlottam neki, de hajthatatlan. Viszont ha már elkezdi szeretnék segíteni benne, de nem találtam olyan oldalt ahol a mennyiségek lennének leírva. Köszönöm ha segítetek.
2019. máj. 5. 18:27
1 2
 11/14 anonim válasza:

Igaz eltelt a kommented óta 1 év. De én teljesen elhiszem amit írsz. Pontosabban tapasztalom. :) jelenleg 4 hónap -20kg +sokkal jobb az immunrendszerem és emésztésem. :)

2020. máj. 6. 22:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Szóval semmi gyümölcs csak zsír és valami lötty...jól hangzik😨
2021. okt. 4. 06:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha valóban az epetermelésre hat,talán nem ártana előtte egy hasi UH...
2021. okt. 4. 06:19
 14/14 anonim ***** válasza:

A lötty tejsavó+valami illóolajas keverék.Elmész egy tejfeldolgozó üzembe megveszed a tejsavót (ami ugye egy melléktermék) fillérekért teszel bele ilyen-olyan illóolajat,kivonatokat(ami jól is hangzik ginzeng,jojoba,menta,eukaliptusz,gránátalma) vagy valamit ami elnyomja az ízt/illatot és durván 500 ft-ból megvan a csodaszer.

Ezt a lötyit társítsd a ketogén diétához 10×-ezd fel az árát és add el.

Szerintem nagy vonalakban ez a regenor diéta.Viszont a ketogén diéta kúraszerűen néhány hétig tartható,kérdezz meg akárhány fitness gurut.Epe,máj betegségeknél pedig kifejezetten KELL az orvosi vélemény ha nem tudsz róla,akkor is.Nem a lötyi rossz,az csak egy túlárazott fehérjeforrás hanem a ketózis nem mindenkinek jó!

2021. okt. 4. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!