Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor diéta? Mit mennyit...

Regenor diéta? Mit mennyit lehet enni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem én fogok fogyozni, egy családtagom akarja elkezdeni. 160 kilóról. Én egy diatetikust ajánlottam neki, de hajthatatlan. Viszont ha már elkezdi szeretnék segíteni benne, de nem találtam olyan oldalt ahol a mennyiségek lennének leírva. Köszönöm ha segítetek.
2019. máj. 5. 18:27
1 2
 1/14 anonim válasza:
66%
Anyukám csinálja ezt a diétát. Kerülni kell a szénhidrátot és a tejtermékeket, kenyeret lehet enni szigorúan csak pirítva. Ha jól tudom gyümölcsöt sem szabad, de zöldseget igen. Zsírt kell bevinni a szervezetbe, napi 3x étkezni kell, majd meginni az étkezés után 1 órával az italt. Édesanyámnak sokat segített, viszont igényli az odafigyelést.
2019. máj. 5. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Itóka nélkül is hatàsos a ch szegény diéta, felesleges ilyen butasàgokra költeni. Úgy értesültem elég dràga cucc.
2019. máj. 6. 06:22
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Egyik kolléganőm is ezt csinálta, melletten heti 3-szor járt edzőterembe (asszem csak azt a taposógépet vagy mit használt), 1 év alatt 30 kg dobott le, nagyon szépen látszódik rajta.

De azt mondta hogy amúgy a diéta jó volt, szalonnát meg ilyesmiket is zabált, csak a gyümölcs-nem-evèst tartotta nehezen.

2019. máj. 6. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

Szia.

Azt tudnám javasolni, hogy ne interneten érdeklődj a diéta részleteiről. Itt esetleg csak olyasmit érdemes kérdezni, hogy kinek, hogyan vált be.

A regenor egy kizárólag zárt kereskedelmi rendszerben kapható termék. Ennek a rendszernek az a lényege, hogy aki által megvásárolod a terméket, az segíteni tud neked mindenben. És fog is, hiszen az ő érdeke is, hogy te egészséges legyél, lefogyj.

Ez nem egy fogyasztó szer, nem arra lett kitalálva. Az a szerepe, hogy beindítsa az epesav termelését, ami aztán intézi a többit, rendbe teszi az emésztőrendszert. A fogyás csak kellemes mellékhatás (a kórosan soványak pl. híznak tőle).

A kúrának igen szigorú szabályai vannak. Mielőtt elkezdenéd, kérdezd ki a regenoros segítődet minden apró részletről. Azt is kérdezd meg, hogy ő hány embernek segített már lefogyni, azok mennyit fogytak, illetve beszélj azokkal az eberekkel is. Ha úgy érzed, hogy úgysem tudnád 100%ban betartani a diétát , akkor inkább ne is kezdj hozzá, mert valószínűleg nem hozná a kívánt hatást.

Sok ember foglalkozik ezzel. Olyat érdemes választani, akinek általában egyszerre több kúrázója is van, együtt jobban megy a dolog, motiválni tudjátok egymást, recepteket cserélgetni, stb. Plusz láthatod a többiek eredményeit is, ami szintén nagyon motiváló lehet.

Szóval, őszintén azt javaslom neked (a családtagodnak), hogy egy jó kúravezető nélkül ne kezdj bele, mert csalódás lehet a vége.

2019. máj. 6. 11:02
 5/14 anonim válasza:
Anyagiakban mennyi a regnor kúra havi szinten lebontva?
2019. máj. 7. 09:34
 6/14 anonim válasza:
100%
Mivel a regenor mellett szigorú diétát kell tartani. Több mint valószínű hogy nem a regenor tol fogy az ember hanem attól hogy diétazik... Szerintem ez a lötty is csak egy humbuk.
2019. máj. 23. 09:52
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Kedves utolsó (# 6/6)

Mint már írtam, a regenor nem egy fogyasztó szer. Rendbe teszi az epeműködést és az emésztést. A fogyás csak mellékhatás. Én személy szerint hízás céljából is kezdtem neki. Ugyanazt a regenort ittam, ugyanazt a diétát tartottam, ugyanazokat az ételeket ettük a feleségemmel. Ő fogyott tőle én híztam.

A kúra közben tilos az cukor, de ugyanúgy tilos az ecet, olaj, tejtermékek, gyümölcsök is. Tehát nem valószínű, hogy ezek elhagyása miatt fogyjon le valaki. Minden másból annyit lehet zabálni, amennyi jól esik.

A csapatunkban most lett vége egy csoportos regenor kúrának, kb 80-an indultak és ebből csak nagyjából harmada vágott bele fogyás céljából.

2019. máj. 23. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 kitiggya hogy igazat mondasz-e 😂😂😂
2019. júl. 10. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 kituggya hogy igazat mondasz-e 😂😂😂
2019. júl. 10. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:

# 9

Csak én tudom és azok, akik a hozzászólásban szerepelnek.

Inkább az a kérdés, hogy érdekel-e valakit, hogy igazat mondok-e :)

2019. júl. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!