Hogyan feszesíthetném a mellem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évbe rengeteget fogytam többek között 3 mérettel kisebb lett a mellem. Ez miatt eléggé meg is ereszkedett :S Pedig nem mondhatni, hogy gyorsan fogytam. És sportoltam is...De mégis. Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen?2010. júl. 6. 12:28
1/4 anonim válasza:
Őszinte leszek,nem szeretem,amikor emberek önáltatásba menekülnek.Sajnos semmit nem tehetsz,az nem izom,hogy lehessen rajta dolgozni.
Ha híznál,talán a melledre is menne.Vagy push up,vagy műtét.
Sokan írnak a melltornáról,azt mondják.nekik segített,de tudod,ez kicsit olyan,mint a placebo.Csinálod a melltornát,közben azt gondolod,ez majd segít,ez sokat fog javítani rajta,az agyad pedig rááll arra,hogy a szemed szépnek lássa a melledet.
De ha gondolod,keress rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteséget. Sajnos énis úgy tudom, hogy igazából semmit se lehet tenni ellene... De hátha akad valaki aki tud valami csodamódszert :D
2010. júl. 6. 13:01
3/4 anonim válasza:
szia
igenis segít a melltorna.
és mellette az úszás is segíthet!
üdv
33 F - ja és edző vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!