Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan feszesíthetném a...

Hogyan feszesíthetném a mellem? Milyen tornára vagy eszközre lenne szükség hozzá? Bövebben lent

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy elég nagy a mellem és egyáltalán nem feszes, sőt kicsit lóg is, ezen szeretnék javítani. Nem akkarok plasztikáztatni, ezért kérdeztem itt meg, hogy lehet-e ezen változtatni?
2009. jún. 8. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nah sajna én is ugyanigy vagyok vele:S és nem tudok idáig semmit erre...melltartoban tök jol néz ki h nagy a mellem de nélküle meg nem tetszik igy:S
2009. jún. 8. 19:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nekem is ugyan így van. Melltartóban nagyon jól néz ki, de annélkül sajnos nekem nem tetszik. Ezért sem merek melltartó nélkül elmenni itthonról. Pedig az sokkal kényelmesebb lenne, csak hát megakadályozza az, hogy egy picit lóg a mellem és így nem szép. Melltartóban szép, csak hát nem hordhat az ember a nap 24 órájában melltartót. Már a párom szülei is mondták, hogy kellene valamit csinálni. Csak nem tudom, hogy mit.
2009. jún. 8. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hallottam vmi tornárol h kézzel kell maszirozgatni xD de sztem totál hülyeség..vagy esetleg vmi feszesitő krém..de azokban se bizom annyira..én megprobálom igy elfogadni ha tetszik ha nem..éjjel nem vagyok melltartoban egyébként egyész nap..megszoktam a melltartot egyátalán nem kényelmetlen és hát a párom is igy szeret sőt szereti h nagy:DxD ..ja és nekem még h gyorsan nőtt néhol egy kicsit csikos is de azt alig venni észre..ugyhogy sztem ezt kell elfogadni:)
2009. jún. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!