Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Várhat ez addig? Ilyen helyzet...

Várhat ez addig? Ilyen helyzetben mikorra kapnék időpontot? Lentebb bővebben, fontos.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nőgyógyászhoz szeretnék menni, mert valószínűleg (95%) hüvelygyulladásom van. Ez már nem az első, de most másik nőgyógyászhoz szeretnék menni, aki egy héten csak egy napot rendel. Időpontot kell nála kérni. Az ilyen esetekben, amikor egy héten egy napot rendel a nőgyógyász milyen hamar kapok időpontot? Ha időpont van akkor gondolom nem szokott olyan nagy csúszás lenni, hogy késő estig ott ülök. Mert előző nőgyógyászomnál sajnos elég sokat szívtam... A másik problémám pedig az lenne, hogy ezen a héten nem tudnék elmenni, sőt talán még a jövőhetire sem. Várhat ez 3 hetet...?:S Vagy holnap hívjam fel a nőgyógyászt és beszéljem meg vele? Megint másik probléma pedig az, hogy 13 éves vagyok, de nem szeretném, ha anyukám bent lenne a vizsgálat alatt, sőt nagy valószínűséggel egyedül mennék. Ez ugye nem jelent nagy gondot? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 7. 19:01
 1/9 coffeez ***** válasza:
Ne várj vele, ez felszálló fertőzés, szóval lehet hogy 3 hét múlva már a petefészked is begyullad. Szakmabeli vagyok. Jó egészséget!
2011. nov. 7. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg, hogy sürgös, mert fájdalmaid vannak, akkor azonnal kapsz idöpontot.

A szülönek nem kell veled menni, a vizsgálatnál meg csak akor lehet benn, ha te ragaszkodsz hozzá, egyébként kiküldik akkor is, ha elmenne veled.

Elhalasztani nem szabad, mert sokkal nagyobb baj lehet még belöle, minél elöbb jelentkezz az orvosnál.

2011. nov. 7. 19:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Viszont az a baj, hogy a héten azon a napon semmiképp nem érnék rá :S Olyat esetleg tud csinálni, hogy valamelyik másik nap rendelésen kívül ad egy időpontot? Vagy ez orvosfüggő?
2011. nov. 7. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt csak ott tudnák megmondani, mindenképpen hivd fel minél elöbb.
2011. nov. 7. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Hívd fel mihamarabb az orvost, mondd el neki a panaszaidat és a korodat is - akkor szerintem tuti nem várakoztat meg. Főként, ha azt is elmondod neki, hogy nem tudsz könnyen eljutni - gondolom a suli miatt.

Ezzel ne várj.

2011. nov. 7. 19:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Rengeteget segítettetek!! :))
2011. nov. 7. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Most jut még eszembe, meg lehet beszélni azt az orvossal, hogy ha lehet kúpot ne írjon fel? Ne kérdezzétek miért, de valami oknál fogva irtózom a kúpoktól.. Egyszerűen képtelen vagyok feldugni magamnak :S
2011. nov. 7. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha kúpot ír fel, akkor azt kell használnod, ő tudja, hogy mi a megfelelő gyógymód. Olyan orvoshoz menj, aki rendesen meg is vizsgál!!!
2011. nov. 8. 06:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Olyan orvoshoz megyek aki rendesen megvizsgál, ez természetes:) Rengeteg jót mondtak erről az orvosról. De mégis ettől a kúp dologtól annyira irtózom. Persze, ha ne adj Isten mégis írna fel kúpot, valahogyan megpróbálnám használni, de úgy érzem képtelen lennék rá. Nem tudom miért:S
2011. nov. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!