Cypromix tabletta? (bővebben lent)
Petefészek cisztára írták fel ezt a gyógyszert nekem, de már korábban is szedtem 3hónapig. A kérdéseim: Magas hormontartalmú? Illetve normális az, hogy 3hónap szedés után nőttem? A mellem is kerekebb lett, a súlyom is gyarapodott csupán 2kg-val, de a magasságom is.. 166cm-ről 170-re. Ezek szerint van benne növekedési hormon,vagy csak spontán nőttem tabletta hatása nélkül? (Egyébként 17éves vagyok.)
A válaszokat köszönöm!
Magas hormontartalmú, és spontán nőttél, egész biztosan nem a gyógyszertől.
De PCOSed van, vagy cisztád van?
Magas. A fogamzásgátlók közül a legmagasabb hormontartalmú. De ennek van antiandrogén hatása, így ezt írják PCO-ra.
De egyébként csak a tüneteket mulasztja el, az okot nem szünteti meg. Kellene UH, hormonszint mérés, terheléses cukorteszt...
És ha inzulinrezisztenciád van, akkor azt kell kezelni.
A növés nem vszínű, hogy attól van, bár a női nemi hormonok is hatnak a növekedésre. A tömeggyarapodás lehet a tablettától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!