Mit tegyek? Kovernek latom magam.
Őszintén, szerintem nagyon szuper dolog, hogy ennyit sikerült fogynod, le a kalappal :)
Másrészről viszont szerintem normális ha nem mindig vagy magaddal megelégedve. Minden ember, még a legtrendibb modell alkatú csajok is éreznek így.
Természetesen ez sokban függ hormonoktól is - nem tudom hány éves vagy, de kamaszkorban pláne. Viszont a ciklusod bizonyos pontjain is érezheted magad "nagyobbnak". Pl menstruáció idején kicsit felpuffadnak a nők, a hormonok aránya miatt néhol nem olyan feszesek, néhol feszesebbek... Viszont ovuláció környékén meg a libidó az egekben és elhiszed magadról, hogy bomba nő vagy. És igazából itt a kulcs: el kell hinned. Ha éppen nem érzed magad a topon, gondolj valamire amit szeretsz magadon, mondjuk, hogy milyen szép a szemed vagy fényes a hajad, vagy van alakod és nem vagy elöldeszkahátulléc... És itt fontos, hogy TE szeresd magadon. Van ismerősöm aki hihetetlen hatékonysággal adja elő magát hűdejónőnek, mindenki elhiszi körülötte, hogy ő az istenkirály (és most nem szidom, nagyon rendes ember). Pedig, meg kell hagyni, hogy alkatra és kinézetre sem egy bomba nő. De az önbecsülés rengeteget dob az emberen. Az öbnecsülés és nem az egó, ez is fontos.
Nézd meg pl. Melissa McCarthy-t. Én személy szerint imádom a filmjeit, annyira jó a kisugárzása és ha rá gondolok, nem egy molett nő jut elsősorban eszembe.
Egy szó mint száz: az adatok alapján teljesen jónak tűnsz, már csak annyi a dolgod, hogy ezt te is belásd (tudom, rohadt nehéz dolog) és nyert ügyed van ;)
Nekem is jöhet a kép, szép munka!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!