Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kovernek latom magam.

Mit tegyek? Kovernek latom magam.

Figyelt kérdés
110 kg voltam ezelott egy eve . Nyolc honap allatt lefogytam 40 kilot . Most 68 kg vagyok de egyszer kovernek latom magam egyszer megvagyok elegedve magammal. Ez betegseg mar ? Ha erdekel valakit h nezek ki privatba kuldok kepet . 170 cm magas vagyok
2019. máj. 3. 21:55
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Őszintén, szerintem nagyon szuper dolog, hogy ennyit sikerült fogynod, le a kalappal :)

Másrészről viszont szerintem normális ha nem mindig vagy magaddal megelégedve. Minden ember, még a legtrendibb modell alkatú csajok is éreznek így.

Természetesen ez sokban függ hormonoktól is - nem tudom hány éves vagy, de kamaszkorban pláne. Viszont a ciklusod bizonyos pontjain is érezheted magad "nagyobbnak". Pl menstruáció idején kicsit felpuffadnak a nők, a hormonok aránya miatt néhol nem olyan feszesek, néhol feszesebbek... Viszont ovuláció környékén meg a libidó az egekben és elhiszed magadról, hogy bomba nő vagy. És igazából itt a kulcs: el kell hinned. Ha éppen nem érzed magad a topon, gondolj valamire amit szeretsz magadon, mondjuk, hogy milyen szép a szemed vagy fényes a hajad, vagy van alakod és nem vagy elöldeszkahátulléc... És itt fontos, hogy TE szeresd magadon. Van ismerősöm aki hihetetlen hatékonysággal adja elő magát hűdejónőnek, mindenki elhiszi körülötte, hogy ő az istenkirály (és most nem szidom, nagyon rendes ember). Pedig, meg kell hagyni, hogy alkatra és kinézetre sem egy bomba nő. De az önbecsülés rengeteget dob az emberen. Az öbnecsülés és nem az egó, ez is fontos.

Nézd meg pl. Melissa McCarthy-t. Én személy szerint imádom a filmjeit, annyira jó a kisugárzása és ha rá gondolok, nem egy molett nő jut elsősorban eszembe.

Egy szó mint száz: az adatok alapján teljesen jónak tűnsz, már csak annyi a dolgod, hogy ezt te is belásd (tudom, rohadt nehéz dolog) és nyert ügyed van ;)

2019. máj. 3. 22:34
 2/11 A kérdező kommentje:
18 evet toltottem marciusban. Igazsag az , hogy meg nagyon szeretnek fogyni 10 kilot amit mar nm tudok megcsinalni mert hogy is mondjam elfaradtam:) az alakom tartom 66-70 kozott miota aba hagytam a kemeny fogyokurat. A magassagom es a testsulyom pont jo azt mondta az orvos. Senkire nm hallgattam fogyas kozbe senki nm segitett mert nkm igy volt a konnyebb de voltam kivizsgalason fogyas utan s minden renbe. Kiveve a bor felesleg. Mindig is alacsony onbizalmu lany voltam koversegem miatt. Miota jobban megneznek es valahogy tobb fogyelmet kapok nott az onbizalmam de nm sokat . En nm dicsekedni akarok se eloadni h hu de jo vagyok itt .. mert itt senki nm ismer kar is hazudjak. Lelkileg es belsoleg nm valtoztam. Ugyan az az ember vagyok de idegesit az h aki maskor ram se nezett lemondott mindennek csufolt az hizeleg mostmar es en is ember vagyok a szemebe .. ez igy sokszor ossze gyul s befolyasol😅. Vissza teve a borom ugye az csunya maradt es olyat megnyulott . Persze idovel valtozik mar sokat javult de lassan javul csak es ez is tesz bele abba h h nezek ki mert csak az is latszik ruhan keresztul s olyan mintha meg fele akkora testem lenne. Tudom idovel javulni fog de olyan nehez elfogadnom magam. Mar jobban elfogadtam a borom is es de meg szegyenlem , s egyaltalan nm szeretem ha latja mas , sajnos nagyon tudnak bantani az emberi szavak s mas velemenye viszont en soha senkinek nm akartam megfelelni es en nm masert fogytam le . En sajat magamnak akarok megfelelni es elegedett lenni. De nem tudom ez az erzes lehet igy marad orokke 😅
2019. máj. 3. 23:35
 3/11 anonim válasza:
49%

nekem jöhet kép

24/f

2019. máj. 4. 05:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jöhet a kép, szép munka!

16L

2019. máj. 4. 06:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet.
2019. máj. 4. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Küldj képez
2019. máj. 4. 08:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szép munka, megnéznélek én is.
2019. máj. 4. 09:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul az ilyen, hogy nagy fogyás után nehéz megszokni az új alakod, kell neki egy kis idő. Van akinek tényleg testkép zavarhoz vezet ha nagy feleslegtől szabadul meg, elkezd betegesen félni attól hogy visszahízik, végletekbe esik, szégyelli a testét mert a bőrét megviselte a dolog stb stb. Ha csak annyi, hogy néha kövérnek látod magad az nem vészes, ha nagyon rágörcsölsz erre akkor viszont pszichológus nem ártana.
2019. máj. 4. 11:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a komenteket❤️ . Hol lehet itt kepet kuldeni ? Nm nagyon tudom 😅
2019. máj. 4. 13:58
 10/11 anonim válasza:
Képfeltöltő oldalon található linket kell kimásolni.Ezekhez az oldalak regisztrációhoz kötött legtöbb esetben.
2019. máj. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!