Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon összeszűkült a gyomrom,...

Nagyon összeszűkült a gyomrom, mit tegyek? Mivel tudnám újra "kitágítani"?

Figyelt kérdés

Ma reggel ettem egy rántottát két tojásból, meg hozzá egy paprikát. Anyukám utána 4 órával hozott egy kis kínait, amiből én is vettem, azonban pár villa után nagyon rosszul lettem, úgy éreztem, a kaja vissza akar mászni, majdnem kihánytam.

Mostanában elég keveset eszem, de nem hittem volna, hogy ennyire beszűkül a gyomrom.

2019. máj. 1. 14:42
 1/3 Judit_28 válasza:
52%
Igyál egy kis tejet nekem az szokot segíteni vagy valami tej terméket.
2019. máj. 1. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyomor szűkülésében én nem hiszek, annyira tágul, amennyire szükséges. Az viszont megtörténhet, hogy kevesebb gyomorsav, epe és emésztőenzim termelődik hosszas koplalás után, a bélflóra is megváltozhat.

Nem tudom, ki hogy van vele, de lehetett az a kínai kaja hibája is, hogy rosszul lettél tőle.

Egyél többet, ha nem akarsz tovább koplalni. Ha nem jó az emésztésed, kímélő ételekkel kezdd és kisebb adagokkal, gyakrabban. Ha nincs étvágyad, egyél savanyúságokat, gyümölcsöket is.

2019. máj. 2. 00:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nem a kaja mennyisége, hanem minősége miatt volt; nem kell keverni a szezont a fazonnal.

Levesből, főzelékből én is meg tudok enni fél liternyit, tojásból meg max. két M-est.

2019. máj. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!