Hogyan lehet úgy fogyni, hogy nem eszek semmilyen zöldséget?
Na, grat neked, most mindenki láthatja rajtad, hogy hogyan "vitatkozik" egy igazán buta, tudatlan és mellé agresszív, semmire öntudatos ember.
Vagy hazudozol, mivel tárgyi tévedés, amit írsz, és nem hiteles, hogy bármilyen szakember ilyet mondana, de még ha igaz is lenne, semmilyen dolgot nem tesz igazzá az, hogy valaki azt mondja. A Föld sem lesz lapos attól, hogy egy phd-s világhírű csillagász azt mondja.
A homeopátia is hatástalan attól, hogy egy rakás orvos adja hozzá a nevét és felírogatja.
Lehetne sorolni ezer példát.
De akkor itt vannak kifejezetten tudományos, ellenőrizhető, és nem mellesleg érdekes cikkek, amik az én állításaim támasztják alá, ha valaki esetleg kételkedne:
eredeti forrás: [link]
teljes cikk szövege: [link]
Makacs, mérhető, tudományosan vizsgálható dolog, amiről beszélünk, és egy tudatlan, internetet helyesen használni képtelen kis laikus vergődése és lódítása nem fog ezen semmit sem változtatni. Felőlem higgy, amit akarsz, de másokat inkább ne hülyíts, ha lehet, és ne lepődj meg, hogy ha néha 1-1 valaki visszarúg a kötekedésedre és az undorító stílusodra. Nehéz lehet érvek és források nélkül okoskodni, mindjárt sajnállak is. :P
Fárasztó vagy, attól, hogy undorítónak bélyegzel meg hasonlók, még nem lesz igazad. A gyümölcsök gyors felszívódású szénhidrátok.
Ha már linkmániás vagy.
Büdös szóval nem állítottam, hogy nem lehet gyümölcsöket enni. Azt írtam, hogy cukrosak, és óvatosan ajánlott bánni velük. Képzeld, például inzulinrezisztenciában fokozottan kell figyelni a magas cukortartalmú gyümölcsöket, érdemes elkerülni, pont azért, mert magas a cukortartalmuk, gyorsan felszívódnak, és nagy az inzulinválaszuk.
A gusztustalan stílust meg keresd a tükörben, ott megtalálod honnan jön.
HA esetleg elkerüli a figyelmed, idéznék abból amit linkeltem.
"Cukorbeteg diétában engedélyezett a gyümölcs, ugyan meghatározott mennyiségben, mivel a cukortartalmuk miatt a gyümölcsök gyorsan felszívódó szénhidrátok"
Ennyi.
Nem csak az számít, mit nem eszel, hanem az is, mit igen. Biztosan lehet zöldségek nélkül is fogyni, csak nehezebb így egy egészséges étrendet összeállítani. A gyümölcsök között vannak alacsony szénhidráttartalmúak is, pl. málna, ribizli, szeder.
Nekem mindig furcsa, ha valaki azt mondja, semmilyen zöldséget nem eszik. Ez komoly? Rengetegféle zöldség és zöldséges étel van, egyetlen sincs, amit szeretsz vagy legalább meg tudsz enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!