Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék fogyni, ha nekem...

Hogy tudnék fogyni, ha nekem nem elég a kevés kaja és nem szeretek kb. semmilyen rendes ételt?

Figyelt kérdés

A gyorskajákat nagyon szeretem, főleg a KFC-t. Egy menü belőle vagy pár szendvics el is telít több órára. Otthon főzött ételek közül a húslevest meg a rántott húst szeretem, meg a sült krumplit, bolognait, csirkepörit. Ezekből viszont sokat kell ennem, hogy jól lakjak. Meg nem is valami diétásak...

Volt, hogy a munkahelyemre vittem 3 szendvicset meg pár müzliszeletet, és nagyon éhes voltam, utána rohantam a mekibe mert úgy éreztem elájulok...

Akkor mi a teendő?

2016. dec. 5. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A finnyásságból lejjebb kell adni.

Amúgy ha leszoksz majd az ízfokozós és agyonsózott sz@rokról, amiket most eszel, az étvágyad is normális lesz és az ízeket is fogod érezni meg élvezni.

Pont ugyanúgy tudsz fogyni, mint bárki más: kiszámolt és pontosan betartott étrenddel és intenzív mozgással.

2016. dec. 5. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Na de ez az, ebből hogyan kellene leadni?

Mert elég kellemetlen korgó hassal végig tolni a napot, márpedig a rendes ételeknek kb a fele megy le a torkomon, mert nem szeretem. Mennyi idő lenne hozzá szokni?

2016. dec. 5. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a kábszer, függőséget okoz. Arról ne is beszéljünk, hogy esetenként milyen adalékot tesznek bele, ami tényleg függőséget alakít ki. A "rendes" étellel valószínűleg az a bajod, hogy kevés. A megoldás az, hogy egyrészt abbahagyod ezeket a gyorskajákat, másrészt a "rendes" ételeket valamilyen módon ballasztanyaggal dúsítod, ami kevés energiát tartalmaz, de kitölti a gyomor-bél rendszert. Kiváló a főtt cékla, a savanyúkáposzta. Tudomásul kell venni, hogy rossz dolgot szeretsz és a rossz dologról leszokni is szenvedés. Persze, ha tulajdonképpen jobban szereted a hasadat és a kellemes teltségérzést, akkor nyilván meg vagy elégedve jelen állapotoddal is és akkor nem kell ezzel a fogyással törődni.
2016. dec. 5. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nézd, ha nincs akaraterőd, akkor csak kisebb változtatásokat eszközölj mindig az életviteleden pár hétig, amíg szokássá nem válik, és meg nem szokod.

valamint kerüld az éhezést, mert ahogy írod, ha elpattan a húr, akkor átcsap a dolog zabálásba.

ha gondolod olvasd el "A szokás hatalma" című könyvet Charles Duhigg-től. nekem bejött.

2016. dec. 5. 18:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Kevés is, meg nem is olyan finom...

A savanyúság jó ötlet, azokat is szeretem. :)

2016. dec. 5. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs akaraterőd akkor nem fogsz lefogyni.
2016. dec. 5. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lemondások nélkül nyilván nem megy. Fejben dől el, akarsz-e eléggé erősen változni/változtatni.

Ha csak hajtogatod a kifogásaid, hogy az nem elég, meg nem ízlik, anélkül, hogy valaha is komolyan nekiláttál volna akár csak átgondolni, mit kéne csinálnod, nos így tényleg nem jutsz semmire.

Nem kell egész nap salátát majszolnod. De pl. egy bőséges zöldséges, gombás rántotta nagy halom paradicsommal miért nem jó?

2016. dec. 5. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
" szeretem, főleg a KFC-t. Egy menü belőle vagy pár szendvics el is telít több órára" Azannya! Talán 2...3orára is akár? (Egyszerüen lobelü vagy. Tömöd magadba a kaloriát és a sportolás csucsa nálad ha a mérlegre állva felhuzod a szemöldököd.) ÖNURALOM!!!!
2016. dec. 5. 19:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenném hogy 6 órára is el tud telíteni.
2016. dec. 5. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha átalakítanád az étrendedet, az egészség is fontos a látod, hogy ez így nem működik...

Az nem gond, ha sok étel kell. Lehet, hogy nehezít, de azért így is le lehet fogyni. Főleg, ha találsz egy jó étrendet, ahol deficitben is tudsz enni s éppenséggel nem éhezel közben (nem mindenki tud jóllakottan fogyni, úgy tudom).

Én nehezen lakom jól. Laktató étel kell, ügyelnem kell az inzulinszintemre, tökéletes időzítés, elosztás, s néha bőségesebb nap, máshogy nem akaródzik menni. De összejön így is valami deficit és a jókat evés, igaz, pár évbe beletelt, míg rájöttem a módszerre, ami az utolsó kilókhoz is jó... A legtöbbeknek sokkal könnyebb, no de azért valamit tenni kell érte... A mozgás pedig emel a kereten.

2016. dec. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!